Blog

Arculatváltás 2015

Amint azt mindenki megtapasztalhatta a Dr. Nona International Ltd az utóbbi időben jelentős pozitív változáson ment keresztül. Némelyiket már sikerült átültetni a gyakorlatba, némelyik a 2015. év folyamán kerül bevezetésre. A legfontosabb és már érvényben lévő változásokról néhány szó:

Bio-organikus ásványi komplexum

A jól ismert Bio-organikus ásványi komplexumot felváltja az újratervezett Halo Complex™ formula. Az új elnevezés egyszerűbb és könyebben megjegyezhető. A Halo Complex™ elnevezés finoman beépül a termékek elnevezésébe is. A régóta várt termékek már ezzel az új elnevezéssel kerülnek rövidesen újra forgalomba: HaloDakseen, HaloSoupseen, HaloPulmoseen, stb.

A HaloComplex™ formula az alábbi elv szerint működik:

XHn

X = a termék előnyei

H = Halo Complex™ formula

n = természetes eredet

 

Mint tudjuk, minden egyes terméknek többféle hatása van a szervezetre. Nem csak fiatalító, megelőző hanem terápiás hatással is rendelkeznek. Gyakran nehéz eldönteni, melyik terméket válasszuk. Segítségünkre lehet az új elnevezés, mely a fent említett egyenlet alapján csoportokba rendezi a termékeket, megkönnyebbítve a választást. Minden egyes terméken látható lesz az egyenlet, ami segíti a beazonosítását a kezdő felhasználók részére:

NHn

Táplálás

HHn

Gyógyítás

RHn

Fiatalítás

CHn

Tisztítás

FRn

Illatok

SHn

Étrend-
kiegészítők

 

 Dr. Nona official website

Most már angol nyelven is elérhető a Dr. Nona International hivatalos nemzetközi weboldala a www.drnona.com. A weboldalon sok érdekes információ található, bővülő tartalommal.

 

Környezetkímélő csomagolás

A Dr. Nona társaság filozófiája nem csak az egészség és a fiatalság megőrzése, hanem a környezetünk megóvása is. Ezért megfelelve az ISO és a GMP minősítési tanúsítványoknak, a csomagolás természetben lebomló anyagokból készült. Az új vonal egyszerű, de egyben elegáns megjelenésű is, ami tükrözi az egészségmegőrzés egyszerű és mégis hatékony módját a Dr. Nona termékek segítségével.

0

You must be logged in to post a comment.

Válassz pénznemet