Blog

Az egészség hete

beautyTegyél fel magadnak egy kérdést: Fontos számodra a saját egészséged? A gyerekedé, szüleidé, rokonaidé vagy akár barátaidé? Te mit teszel az egészség megőrzése érdekében? Nehezedre esik megválaszolni az utolsó kérdést? Akkor pont Neked szól az alábbi “Egészség hete” progam, olyan készítmények segítségével, melyek Archeákból kinyert regeneráló fehérjét tartalmaznak. Épp ezért a termékek regeneráló és fiatalító hatása rendkívüli. Hogy még nem hallottál az Archeákról? Olvass róluk itt.

HÉTFŐ

Végezd el a lazító gyakorlatot.

Ez azért fontos, hogy teljes mértékben a szervezetedre tudj összpontosítani. Vigyél fel a tenyeredre kis mennyiségű Dinamikus hidratálókrémet és tedd a kezed a szívedre. Számold a pulzust. 250 ütésig kell számolni, ami kb. 3-4 percet vesz igénybe. Ez alatt az idő alatt agyad pihenni fog, így a szervezetedre tudsz összpontosítani, teljes létharmóniát elérve.

KEDD

Nézd meg tükörben az arcodat: fáradtnak néz ki? Sápadtnak tűnik? Netán a szemek alatt duzzanatok és sötét karikák?

Végezd el a következő arckezelést: elősször jön a Dr. Nona Iszap maszk. Vidd fel a nedves bőrre az iszapot, nagyon vékony rétegben. Hagyd rajta 1-2 percig, majd bő vízzel, vagy Arctejjel mosd le. Ezt követően vigyél fel a bőrödre Dinamikus hidratálókrémet, elalvás előtt pedig Éjszakai krémet. Csináld ezt a kezelést egy hétenkeresztül és meglátod, milyen szép eredményt érsz el.

SZERDA

Szentelj egy kis figyelmet kezeidnek.

A Su Jok szerint (A Su Jok® akupunktúrás módszerben az akupunktúra terápiának egy ultramodern ágát ismerhetjük meg, amely ötvözi az ősi kínai gyógyítás tudását az európai medicina legújabb érdemeivel, felfedezéseivel) a kezeken megtalálható a szervezet funkcióiért felelős összes pont. Ezeket a pontokat nem kell ismerned, erre van Dinamikus hidratálókrém, mely megtalálja azokat. Reggel két percen keresztül masszírozd a bal és jobb kezed. Napközben használd a Kéz- és körömápoló krémet. Ez különösen azok számára fontos, kiknek nedves a tenyerük (dominál a vegetatív idegrendszer). A krémtől a kezek szárazak és simák lesznek.

CSÜTÖRTÖK

Ne feletkezz meg a lábakról!

Íme egy reggeli, “szervezetet beindító” egyszerű kezelés: végy egy üres cipősdobozt és szórj bele vékony rétegben Dr. Nona fürdősót. Kb. 1-2 percen keresztül mezítláb taposd ezt a sót. A kezelést követően testedet elárasztja az erő és energia. A diabétesszel küszködő embereknek különös figyelmet kell fordítaniuk lábukra. Reggel feltétlenül kenjék be lábukat Dinamikus hidtarálókrémmel este pedig Solaris testápolóval. Visszértágulattal szenvedőknek ajánlatos a következő kezelés: este lefekvés előtt kenjék be a lábukat vékony rétegben a Dr. Nona iszappal. Ez javítja a nyirok-keringést, csökkenti az ödémát és javítja a hangulatot is.

PÉNTEK

A legfontosabb szervünk – a hátgerinc.

A hátgerinc egy oszlop, amelyre a lélek támaszkodik. Ha problémád van a hátgerinceddel, akor az egész szervezet szenved. Próbálj meg görnyedten járkálni – a hangulatod egyből roszabb lesz, ezután járkálj egyenes válakkal – és íme! Kisütött a nap! A gerinchangulat javítására – osteochondrosis, osteoporosis, csigolya-közi porckorongsérv esetében – minden reggel a gerinc mentén fel kell kenni az iszap maszkot, várni 10-15 percet, majd felülről lefelé haladva felkenni a Solaris testápolót és rajtahagyni egész nap. Lefekvés előtt a kezelést érdemes megismételni.

SZOMBAT

Érzelmi nagytakarítás (a héten sok negatív érzelmet gyűjtöttünk össze)

Szórj a fürdőkádba 2 evőkanál Dr. Nona fürdősót. A víz hőmérséklete legyen azonos a Tiéddel. A vízben kényelmesen elmerülve, csukd be a szemed és kezdj el lassan 100-tól 1-ig számolni. Visszaszámláláskor kapcsolj ki minden más gondolatot. Amikor eljutsz az 1-hez, akkor számolj el 5-ig majd nyisd ki a szemed.Idővel ez az eljárás akár 10 percet is igénybevesz, de így könnyen megtanulsz egy egyszerű relaxálási módszert, amelynek óriási hatása lesz életedre.

VASÁRNAP

Mivel ma mindenre van idő, így az összes felsorolt kezelést végezd el. Kényeztesd Magad!

Szánj Magadra legalább kéthavonta egyszer egy kis időt és tarts “Egészség hetet”, hogy megőrizd fiatalosságodat és egészségedet!.

0

You must be logged in to post a comment.

Slide thumbnail

Szabadság miatt az iroda szeptember 23-tól 29-ig zárva lesz. Ez idő alatt a csomagküldés is szünetel. A beérkezett megrendeléseket leghamarabb szeptember 30-án küldjük.