DR. NONA INTERNATIONAL

TERMÉSZETES MEGOLDÁS A MINDENNAPOKRA

Több mint 25 éves múlttal rendelkező, holt-tengeri ásványokon alapuló, teljesen természetes és klinikailag tesztelt termékek a szépség és az egészség megőrzésére. Mitől egyedi a Dr. Nona termékcsalád?

A Dr. Nona termékcsalád lehetőséget kínál az öregedésgátlás és az egészségügyi problémák természetes úton való megoldására a méregtelenítés és az immunrendszer erősítése révén. A Dr. Nona termékek vitális anyagokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, aminosavakban és vitaminokban gazdag, organikus készítmények, melyek hatékonyan tisztítják és savtalanítják az egész szervezetet. A termékek egyedisége a különleges összetevőben rejlik. Ez a Halo Complex™ formula, mely regeneráló hatással van a károsodott sejtekre és segíti az aktív anyagok sejten belüli hasznosulását.

A HALO COMPLEX HATÁS

A Dr. Nona exkluzív Halo Complex ™ formula lehetővé teszi, hogy a történelem során először, egyedi módon kihasználhassuk a Holt-tenger életerejét. A formula alapja az archeákból kinyert biomassza. Az archeák a világ legrégebbi életformája, és az egyetlen szervezet, amely képes túlélni a Holt-tenger extrém körülményei között. Egyedülálló összetétele rendkívüli életerővel ruházza fel őket. Erős antioxidáns, kimeríthetetlen fehérje és aminosav forrás is egyben.

Ennek a különleges formulának köszönhetően elérhetővé vált az archeák egyedülálló tulajdonságainak felhasználása és egy újgenerációs Holt-tengeri termékcsoport létrehozása. Az archeák csodálatos tulajdonságainak ötvözése a Holt-tenger egyedülálló egészségügyi hatásaival tette példátlanul hatékonnyá a Dr. Nona termékeket. A különböző termékek lassítják az öregedési folyamatokat, regenerálják a sejteket, tisztítják a szervezetet és védik a bőrt a környezet káros hatásaival szemben. Friss, fiatalos megjelenést és harmonikus közérzetet adnak.

AZ ALAPÍTÓK

Dr. Nona Kuchina

Dr. Nona Kuchina a Dr. Nona márkanév ötletgazdája és alapítója. Ma, több mint két évtizeddel később, emberek milliói hálásak világszerte a Dr. Nona által kifejlesztett forradalmi Halo Complex ™ formulán alapuló terméksorozatért.

BŐVEBBEN

Michail Shneerson

Michail Shneerson a Dr. Nona társaság alapítója és elnöke. A marketing forradalmi módszere és a vállalat termékeiben rejlő hatalmas lehetőségek, elkötelezettséggel és fejlesztéssel szorozva – ezek a fő okok, amelyek M. Schneerson vezetésével globális sikerhez vezették a vállalatot.

BŐVEBBEN
A Dr. Nona márka létrehozója
DR NONNA KUCHINA

Dr. Nonna Kuchina a Dr. Nona márkanév ötletgazdája és alapítója. Ma, több mint két évtizeddel később, emberek milliói hálásak világszerte a Dr. Nonna által kifejlesztett forradalmi Halo Complex ™ formulán alapuló terméksorozatért.

BŐVEBBEN
MICHAIL SHNEERSON

Michail Shneerson a Dr. Nona társaság alapítója és elnöke. A marketing forradalmi módszere és a vállalat termékeiben rejlő hatalmas lehetőségek, elkötelezettséggel és fejlesztéssel szorozva – ezek a fő okok, amelyek M. Schneerson vezetésével globális sikerhez vezették a vállalatot.

BŐVEBBEN
FOLYAMATOS FEJLESZTÉS ÉS KUTATÁS

ÁLLANDÓAN BŐVÜLŐ TERMÉKKÍNÁLATUNK LEGÚJABB DARABJAI

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ne maradj le semmiről! Az újdonságokról és akciókról hírlevelünkben értesülhetsz.

Legutóbbi bejegyzések a Facebookon

4 days ago

Dr. Nona Hungary
Figyelem! Technikai okok miatt az iroda május 25-én, szerdán, csak 14:30-ig lesz nyitva. Megértéseteket köszönöm 💙 ... TöbbKevesebb
Megtekintés Facebookon

1 week ago

Dr. Nona Hungary
🌿A Dr.Nona termékek természetes összetevőket, illóolajokat és kivonatokat tartalmaznak. Ezek az összetevők sajátos és megismételhetetlen hatással vannak az egyes terméksorozatokra. Befolyásolják a termék illatát, színét és néha az állagát is. Nem lehet minden betakarításkor pontosan ugyanazt a tulajdonságot elérni minden hasonló természetes összetevőnél, ezért ezek hatása az egyes termékekre soha nem egyforma.
Jelenleg a legutóbb legyártott, 1201220125 sorozatszámú Solaris testápolókban a kakukkfű illóolajnak erősebb illata van a megszokottnál. Ez nem csak a termék jótékony hatását növeli, hanem egy nagyon intenzív gyógynövényillatot is ad neki.
A természetes kivonatok használata esetén nem garantálható pontosan ugyanaz a tulajdonság minden egyes betakarítás után. Itt van például a Dinamikus krém. Többen jelezték, hogy néha a Dinamikus krém sárga színe halványabb, vagy épp intenzívebb. A Dinamikus krém színét a sárgarépamag olaj (Daucus Carota Sativa Seed Oil) adja, és ez az összetevő néha intenzívebb hatással van a színre, mint általában 🥕🥕🥕
🎯A Dr. Nona termékek kiemelkedő minőségét a GMP tanúsítvány biztosítja. Használjátok őket bátran és szeretettel 🥰💙.
... TöbbKevesebb
Megtekintés Facebookon

2 months ago

Dr. Nona Hungary
Megtekintés Facebookon

2 months ago

Dr. Nona Hungary
Áprilisi akció termékforgalmazóknak!
Bővebb információ: https://www.dnh.hu/akcio/
... TöbbKevesebb
Megtekintés Facebookon

Legutóbbi bejegyzések az Instagramon