18.540 FtKosárba rakom

A megújult receptúrás Halo Feminseen (régi megnevezése Femseen) ideális nők számára klimax idején. A női test átalakulóban van, csökken a hormonszint, és sok nő érzékeli a kellemetlen mellékhatásokat, mint a hőhullámok, szédülés, migrén és feszültség. A kellemetlen tüneteket csökkenteni lehet hormonkezeléssel, viszont sok nő nem használhatja a hormontablettákat, mivel egészségük nem engedi (magas vérnyomás, vesebetegség, májpanaszok, trombózis, stb.).

A Feminseen természetes anyagokból álló készítmény, mely szója fitoösztrogént tartalmaz. Regenerál, fiatalít, és energiával tölti fel a szervezetet. Nagyszerű segítőtárs azok számára, akik a klimax tüneteitől szenvednek, de nem használhatják a hormonális készítményeket.

Felhasználás: a változókor idején napi 2 kapszula.

Hatóanyagok: szójakivonat (fitoösztrogén), egybibés galagonya, mezei katáng, Halo Complex formula.

Tartalom: 60 kapszula.

 • fiatalító hatása van
 • energiával tölt fel
 • javítja a kedvet
 • eltünteti a klimax kellemetlen tüneteit
 • serkenti az immunrendszert
 • regeneráló hatása van a hajra és a bőrre
 • normalizálja az idegrendszer működését
 • javítja az emésztési folyamatokat
 • segít érrendszeri betegségek esetén

45-55 éves korban a nők kezdik érezni a változókor hatásait. A változókor során a női szervezet változáson megy át. Megkezdődik az ösztrogén termelésének csökkenése, ami a menstruáció végét eredményezi.

A változókor tünetei közé tartoznak:

 • A hüvely atrófiás változásai;
 • szív- és érrendszeri panaszok (hőhullámok, verejtékezés, szédülés, fülzúgás, hangos szívdobogás, fejfájás)
 • pszichikai panaszok (depressziós állapotok, idegesség, álmatlanság, fáradékonyság, hangulatváltozások, feledékenység);
 • csontritkulás, ízületi fájdalmak, bevizelés, duzzadások, stb.

Az ösztrogén (nemi hormon) segítségével lehetséges e panaszok mérséklése. A hormonok gyógyszerek általi pótlása nem ajánlott az alsó végtagok koszorúereinek betegsége (viszerek), tejmirigy-daganatok, magas vérnyomás, máj és vesebetegségei során, rákos endometria és cukorbaj esetén. A Feminseen (Femseen) olyan nőknek ajánlott, akik nem tudnak, vagy nem akarnak hormonális gyógyszereket szedni. Segít a nőknek átvészelni a változókort úgy, hogy egyúttal energikusak, kívánatosak és szexisek legyenek. Ez a női szervezetet fiatalító készítmény a szója fitoösztrogénjén alapszik, mely regenerálja a szervezetet, növeli energiáját, fiatalítja a bőrt és javítja a hangulatot. Ezen túl a Feminseen (Femseen) segít csökkenteni a testsúlyt, megszünteti a hőhullámok kellemetlen érzését, javítja a szívműködést. Bizonyos esetekben a menstruációs ciklus helyreállása is előfordulhat.

Naponta két alkalommal 1 db kapszula étkezés során, megfelelő mennyiségű folyadékkal leöblíteni.

A  Dr. Nona termékek hatékonyságát tudományos munkák, továbbá az orvostudomány és a kozmetológia különböző szakterületein  dolgozó szakemberek tapasztalatai dokumentálják. A társaság hat nemzetközi tudományos-gyakorlati konferenciát tartott, melynek témája “A Dr. Nona készítmények alkalmazása a széleskörű orvosi gyakorlatban” (Moskva 1997, 1999, 2001, 2008, Kijev 2003, Tel-Aviv 2005).

A konferenciák téziseit itt olvashatja.

Amennyiben nem jelennek meg a feliratok, kattintson a “feliratok” ikonra a videó jobb alsó sarkában.

Véleményed számunkra fontos.

Oszd meg velünk véleményed és tapasztalatodat. Segíthetsz ezzel másoknak kiválasztani a számukra legmegfelelőbb terméket.

1 2 3 4 5

Akik eddig véleményezték: