17.060 FtTovább

A szem nemcsak a legfontosabb érzékszervünk, de tükrözi szervezetünk egészségügyi állapotát is. A szem betegségei gyakran összefüggnek az öregedéssel, vagy az olyan betegségekkel, mint például a cukorbetegség, magas vérnyomás vagy érelmeszesedés.

A Halo Complex™ formulának, az autotróf rendszernek és a gyógynövényeknek köszönhetően a Lookseen beindítja a szervezet rejtett tartalékait, ezáltal megerősíti és táplálja a szemet. Javítja a látást minőségét, pontosságát, színérzékét és megelőző szerként hat az olyan betegségekkel szemben, mint például a szürkehályog.

Felhasználás: naponta kétszer 1 kapszula, 15 perccel evés után. Leöblíteni egy pohár vízzel.

Hatóanyagok: fekete áfonya, orvosi szemvidítófű, vetési búzavirág, Halo Complex™ formula.

Tartalom: 100 kapszula.

  • szemhéjgyulladás, a szem nyálkahártyájának gyulladása
  • a látóideg táplálására
  • a szemfenék, a szem körüli izom és más izomrostok vérellátásának javítására
  • nyugtatja a fáradt szemet
  • javítja a látást, megelőzően hat szemészeti betegségek ellen
  • megerősíti a szemizmot
  • javítja az agy vérkeringését

Fekete áfonya: A hajszálér-összehúzódást okozó izolált antocianozidok késztermékekben retinaproblémák, illetve az éjszakai és szürkületi látászavarok kezelésére alkalmasak. Az 1960-as évek végén kutatások igazolták, hogy a fekete áfonya növeli a szemben egyes enzimek aktivitását, melyek az energiatermelést fokozzák. A fekete áfonya szintén csökkentette azt az időt, mely a szemnek a sötétséghez való alkalmazkodásához szükséges éles fény után. A fekete áfonyának talán a legkevésbé ismert tulajdonsága  a gyomorfekély elleni hatása. Jótékony hatása lehet olyan gyomorfekélyek esetében, melyeket stressz, a gyomor túlzott savassága okoz, vagy ha gyulladás gátló gyógyszerek, mint aszpirin idézi elő, illetve, ha a gyomor falának károsodását pl. az alkohol okozza. A fekete áfonya flavonoidjai erősen növelik a gyomor nyálkatermelését, mely védőréteget képez és véd a fekélyképződéstől.

Orvosi szemvidítófű: Az orvosi szemvidító szembántalmak, szemfáradtság ellen és enyhe erősítőszerként alkalmazott növény. Különböző szembetegségek – szemhéjgyulladás (blepharitis), szaruhártya-gyulladás (keratitis), árpa, egyszerű fertőző heveny vagy idült kötőhártya-gyulladás, szemfáradtság, könnyezés gyógyítására szemmosó folyadékként, borogatásként, szemcseppek formájában, helyileg alkalmazzák. A növényből előállított készítmények erős orrfolyással kísért meghűlés esetén is ajánlottak. Gyulladásgátló hatását a hörghurut elleni gyógykészítményeknél is jótékonyan hasznosítják. A hagyomány szerint a szem elfáradáskor alkalmazva javítja a látást. Az emésztőrendszer és a légzőrendszer nyálkahártya-gyulladásának kezelésében is eredményesnek bizonyult.

Kék búzavirág: A búzavirág enyhén antibiotikus és frissítő hatású főzete jótékonyan hat a bőrre, a hajra és a fáradt szemre. Teája serkenti az emésztést, szívnyugtató, vérnyomást csökkentő és vértisztító teákba keverve a teakaverék tetszetőségét is fokozza. A keserűanyag, cseranyag, ásványi sók, és antocián festék keverékét kivonat, tea vagy az összezúzott szirmok formájában régen szemkötőhártya-gyulladásra használták borogatásként, de szívnyugtató, vérnyomáscsökkentő szert is nyertek belőle, és torokgyulladás elleni öblögetésre is ajánlották. Köhögést, bronchitist, májbetegséget kezelnek vele, láz ellen is használják.

A  Dr. Nona termékek hatékonyságát tudományos munkák, továbbá az orvostudomány és a kozmetológia különböző szakterületein  dolgozó szakemberek tapasztalatai dokumentálják. A társaság hat nemzetközi tudományos-gyakorlati konferenciát tartott, melynek témája “A Dr. Nona készítmények alkalmazása a széleskörű orvosi gyakorlatban” (Moskva 1997, 1999, 2001, 2008, Kijev 2003, Tel-Aviv 2005).

A konferenciák téziseit itt olvashatja.

Amennyiben nem jelennek meg a feliratok, kattintson a “feliratok” ikonra a videó jobb alsó sarkában.

Véleményed számunkra fontos.

Oszd meg velünk véleményed és tapasztalatodat. Segíthetsz ezzel másoknak kiválasztani a számukra legmegfelelőbb terméket.

1 2 3 4 5

Akik eddig véleményezték: