8.530 FtTovább

A Korpásodás elleni sampon nagyszerű hajtisztító és -hidratáló készítmény, amely serkenti a hajas fejbőr vérkeringését.  Egészségesebbé teszi a hajat és a fejbőrt. Segíti a szaruréteg eltávolítását. Megelőzi a korpa képződését. Csillogóvá teszi a hajat és csökkenti a haj törékenységét. Az alkalmazása javallt szeborrea esetében – visszaszorítja a minőségileg megváltozott bőrfaggyú fokozott kiválását a hajas fejbőrön, az arcon, a mellen és a háton, növeli a bőr bakteriosztatikus tulajdonságait, megelőzi a másodlagos fertőzés kialakulását. A sampon rendszeres használata megszabadítja a bőrt a faggyúciszták (fehér mitesszerek) és a faggyú-beszáradások (fekete mitesszerek) képződésétől.  A haj természetes kinézetűvé válik és megszűnik fokozott hullása. A sampon befolyásolja a bakteriális flórát, amely az epidermisz szarusodási folyamatában okoz zavarokat, s amelynek révén a korpa képződik.

Felhasználás: A sampon használata heti 2-3 alkalommal, ideális esetben naponta ajánlatos. Kis mennyiségű sampont felvinni a nedves hajra, 1-2 percig könnyeden bedörzsölni a fejbőrbe és langyos vízzel lemosni.

Nem tartalmaz parabént!

Tartalom: 250 ml

  • megerősíti és fényessé teszi a hajat
  • táplálja a hajat és a fejbőrt
  • eltávolítja a korpát
  • csökkenti a haj töredezését

A zsíros arcbőr esetén ajánlatos arcmosásra naponta vagy minden második napon használni.

Korpásodás vagy szeborrea esetén hetente 1-2 alkalommal a korpa eltűnéséig, ezt követően áttérni a Samponra napi használatra.