Blog

Dr. Nona készítmények az öregedés ellen

A test – egy ámulatos gépezet, de elhasználódásnak van kitéve. Azonban a gépektől eltérően a szervezetünk rendelkezik az állandó megújulás képességével. Sajnos az öregedéssel együtt nő a kiesések száma, az önregenerációs rendszerek pedig elveszítik a hatékonyságukat. Ezekre az egymással szemben álló erőkre minden ember számára egyéni, ökológiai, energetikai és genetikai tényezők vannak hatással.

 HOGYAN LEHET EZ ELLEN KÜZDENI?

Az öregedést sokáig kényszerűségnek tekintették, amelyet nem lehet elkerülni és amelyet nem lehet lelassítani. De ma már a szabályozó mechanizmusait jobban ismerjük. És ennek köszönhetően megtanultuk egyre jobban és jobban lassítani az öregedési tényezők hatását.

Az öregedéssel való küzdelem alapszabályai ismertek, és ezek között a legfontosabbak a következők:

• Kiegyensúlyozott táplálkozás

• A lét megfelelő higiénéje

• Dohányzásról való lemondás, az alkohol csak mérsékelt fogyasztása

• Rendszeres fizikai aktivitás

• A szervezet tónusának fenntartása (munkahelyen, üdülés során, barátok között).

Feltétlenül fontosak ezek a szabályok a szervezet legjobb formában való tartásához. Mindazonáltal előfordul, hogy a szervezet állapotának regenerálására és fenntartására szolgáló folyamatok alul maradnak az öregedés és leépülés folyamataival szemben.  De ma már létezik egy felbecsülhetetlen segítség, amely támogatja a szervezetet és segít küzdeni a leépüléssel és az öregedéssel szemben: a neve – immunterápia.

 AZ ÖREGEDÉS IMMUNTERÁPIÁJA

Immunterápiában készítmények egész sorát használják. Az ilyen készítmények feladata a rendszeres hatás kifejtése az öregedés által érintett szervekre: a szervműködés lassulásánál ezek serkentő hatást fejtenek ki,  ami helyreállítja a szervek normális hatékonyságát. Az említett készítmények különösen hatásosak a különböző öregségi degeneratív elváltozások megelőzésében és helyreállításában, valamint a krónikus betegségek, a gyulladások vagy fertőzések esetében, miközben hatásukat a „háttérben” fejtik ki.

 A KÉSZÍTMÉNYEK SZÁRMAZÁSA

Immunterápiás készítményeket a „Dr. Nona” társaság Izraelben már 19 éve gyárt. Az összes készítmény hatásának alapja a Holt-tengeri archaebaktérium biomasszája, amelyet laboratóriumi feltételek között nyernek ki. Ez a biomassza a biológiai aktív anyagok, az energia és az információ kimeríthetetlen forrása. Valójában a Holt-tenger egyáltalán nem halott, abban jelen vannak mikroszkopikus, főleg egysejtű organizmusok – archaebaktériumok és algák, amelyek a Holt-tenger legmostohább körülményei között képesek élni és szaporodni – telített sóoldatban magas hőmérséklet és jelentős napsugárzás mellett. Ezek a baktériumok bizonyos mértékben hasonlóak azokhoz a fehérje struktúrákhoz, amelyekből a Földön az élet kezdődhetett; az evolúció folyamatában ezek kifejlesztették a rendkívüli körülmények közötti túlélés képességét. A bio-organikus ásványi komplexum összetételében ezek egyedülálló hatással vannak szervezetünkre. Ezenkívül rendkívül hatékony természetes bio-antioxidánsok is.

KORELLENES TERÁPIA

A szervezet reakcióit megváltoztató különböző funkciók természetes lassulása jellemzi az öregedést. Különböző szervek vannak kitéve ennek a hatásnak. Az alkalmazott készítmények specifikusak a konkrét szervekre és azok funkcióira:

„Okseen” – jótékonyan befolyásolja a szív- és érrendszer működését.

„Fázis-3 – regenerálja a hajat, a körmöket és a bőrszövetet, jótékony hatással van a belső elválasztású mirigyekre.

„Reumoseen” – enyhíti a korral járó csont- és izületi problémákat.

„Lookseen” –  segít a látásproblémáknál.

„Ravseen” – megállítja a szabadgyökös folyamatokat.

„Femseen” –  a hormonkiváltó terápiára szolgál.

„Lovseen” – segíti a stresszhez való alkalmazkodást.

„Pulmoseen” –  javítja a légzőrendszer funkcióit.

„Cleanseen” – hatékonyan tisztítja a bélrendszert, kivezeti a felesleges vizet a szervezetből.

„Gonseen” tea – kiválló a szervezet általános tisztítására.

Ezenkívül a szervezet serkentésére és általános jó állapotának fenntartására ajánljuk a „Dinamikus hidratálókrémet”,  „Fürdősókat”és az „Éjszakai krémet” .

0
Slide thumbnail

Szabadság miatt az iroda szeptember 23-tól 29-ig zárva lesz. Ez idő alatt a csomagküldés is szünetel. A beérkezett megrendeléseket leghamarabb szeptember 30-án küldjük.