Aroma Lipstick

30 Ft40 Ft(~ 30,3 € - 39,7 €)

A Nova-Ya termékcsalád színtelen ajakbalzsamjának összetevői értékes olajok, amelyek hatással vannak az étvágyunkra. Az illóolajok ötvözése a Halo Complex formulával egyedülálló módon hat a szervezet limbikus rendszerére.

A megfelelő ár megjelenítéséhez, kérlek, jelöld be, hogy tagja vagy-e a L&R Club hűségprogramnak. A kosár oldalon tudod az ID számoddal érvényesíteni majd a Dr. Nona kedvezményed!

Leírás

A Lenom Klinika kutatóinak felkeltette érdeklődését néhány nő megállapítása, miszerint az ajakbalzsam alkalmazása befolyásolja az étvágyukat. Erre a tényre összpontosítottak, és kifejlesztettek egy speciális ajakápolót, amely szabályozni tudja az édességre való éhséget.

Az illat a legrégebbi módja az ember tájékozódásának a térben. Az illatok az étvágyat is befolyásolják és ösztönzik. Az emberi szaglás érzékenysége sokkal intenzívebb, mint a nyelv ízlelőbimbóinak érzékenysége. Az illat impulzusa gyorsabban jut el az agyba, mint az az impulzus, hogy fáj valamink.

Az emberi agy limbikus rendszerében az impulzusok az agy különböző részei között terjednek: az agyalapi mirigy, amely felelős a hormonok termeléséért és a testhőmérsékletért, a szexualitás és az étvágy szabályozásáért, valamint az agykéreg azon részei között, amelyek irányítják az értelmet, az érzelmeket és az emlékezetet.

A szaglás mintegy 20 millió receptort és idegvégződést tartalmaz. A Lenom Klinika kutatói ezért úgy döntöttek, hogy a szaglószervünk egyedülálló képességét használják fel az étvágy csökkentésére és a túlevésre való hajlam csökkentésére, ami elhízáshoz vezet.

További információk

L&R tag vagy? (Dr. Nona regisztráción felül)

igen, nem

Összetevők

SZANTÁLFA – az illata nagyon specifikus. A kutatások szerint a szantálfa illatú helyiségben az embereknek nem ízlik az étel.

VANÍLIA – csökkenti az édességre való éhségérzetet.

ÁNIZS – serkenti az anyagcserét és segíti a zsírégetést. Emésztési zavaroknál nyújt segítséget.

KAPOR ILLÓOLAJ – a kapor serkenti az epe és az emésztő enzimek kiválasztódását. Segíti a bélmozgást és megszünteti a székrekedést.