HOLT-TENGER egészség karnyújtásnyira

2.700 Ft

A felhasználók kérésére Dr. Nona Kuchina ebben a könyvben mindenki számára könnyen megérthető formában leírta a termék használatával kapcsolatos tapasztalatait és tanácsait. Továbbá a klinikai használat eredményeit. A könyv hasznos információkat tartalmaz a meddőséggel, terhességgel és gyermekek ápolásával kapcsolatos kérdések esetében is.

Kategória:

Leírás

A könyv szerzője, Dr. Nona Kuchina, elismert tudós, orvos, az Orosz Természettudományi Akadémia akadémikusa, a New-yorki Technikai és Társadalomtudományi Akadémia Akadémikusa.

Kutatásai közül több, mint negyven munkát mutatott be nemzetközi tudományos szimpóziumokon. 2004-ben aranyérmet kapott az oroszországi Béke alapítványtól. Munkásságának köszönhetően elnyerte a Lady 2000 című izraeli díjat.

A Tel – Avivi orvosi egyetemen való működése során a Holt-tenger vizét és annak gyógyító hatásait vizsgálta. A begyűjtött ismeretek alapján létrehozta saját kutató intézetét a Lenom klinikát. Vezetése alatt a Lenom klinika tudósaival együtt azt tűzték ki célul, hogy elérhetővé tegyék mindenki számára a Holt-tenger gyógyító erejét a lehető legegyszerűbb módon, olyan formában, hogy az könnyen hozzáférhető és gyakorta használható termék legyen.

Tartalom: 389 oldal.

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„HOLT-TENGER egészség karnyújtásnyira” értékelése elsőként