SHP – éjszakai arckrém

23.170 Ft

Az SHP éjszakai krém nyugtató hatású, helyreállítja a bőr turgort, serkenti a kollagéntermelést és helyreállítja a bőr rugalmasságát.

Figyelem! Dr. Nona kedvezményt csak R&L Klubtagok vehetnek igénybe!

Kategória:

Leírás

Az SHP éjszakai krém nyugtató hatású, helyreállítja a bőr turgort, serkenti a kollagéntermelést és helyreállítja a bőr rugalmasságát. Rendszeres használatra szánt egyedülálló kozmetikai termék. Aktív összetevőinek köszönhetően erősen regeneráló, hidratáló és pihentető hatással vannak a bőrre és a szervezet általános tónusára. Puhaságot és vitalitást adnak a bőrnek. Az alvás idején tökéletesen táplálják a bőrt fontos anyagokkal. Összetevőinek köszönhetően hatékonyan alkalmazható a bőrrák megelőzésére és a már kialakult betegség gyógyulásának támogatására.

Parabén és SLS mentes.

Tartalom: 50 ml

A Lenom Klinika kutatócsoportja, Dr. Nona Kuchina vezetésével, és a Dead Sea Laboratory research kutatói, Tsvi Bentwich professzor vezetésével, aktívan részt vesznek a bőrrák gyógyításának kutatásában. Ennek eredményeképp jött létre ez a termékcsalád is. A RÁKELLENES MISSZIÓ projektről bővebben itt olvashatsz.

Kutatási háttér

Journal of Cancer Therapy magazinban megjelent cikk a Dunaliella salina és a Haloferax volcanii együttes hatásáról a bőrrák különböző formáira.