SHP – éjszakai testápoló

23.170 Ft

A SHP – éjszakai testápolófő feladata, hogy megvédje a bőrt az agresszív környezeti tényezőktől. Hasznos kivonatokat, vitamint és olajokat tartalmaz. Nyugtató hatással van az egész szervezetre. Táplálja és hidratálja a bőrt, serkenti a kollagén termelést az éjszakai pihenés során.

Figyelem! Dr. Nona kedvezményt csak R&L Klubtagok vehetnek igénybe!

Kategória:

Leírás

Dr. Nona és Lenom Clinic új, éjszakai testápolója egyedülálló összetételének köszönhetően táplálja és védi a bőrt. Nagyon erős antioxidáns hatása van, ezáltal csökkenti a szabad gyökök káros hatásait. Serkenti az egészséges fiziológiai folyamatokat és növeli a bőr ellenálló képességét. A bőrsejtekben elősegíti a mikrocirkulációt és az anyagcserét. Tonizálja a bőrt, megszünteti a bőrirritációt és védi a káros külső hatásoktól. Nyugtatóan hat az egész szervezetre. Serkenti a bőr kollagén termelését. Összetevőinek köszönhetően hatékonyan alkalmazható a bőrrák megelőzésére és a már kialakult betegség gyógyulásának támogatására.

Parabén és SLS mentes.

Tartalom: 150 ml

A Lenom Klinika kutatócsoportja, Dr. Nona Kuchina vezetésével, és a Dead Sea Laboratory research kutatói, Tsvi Bentwich professzor vezetésével, aktívan részt vesznek a bőrrák gyógyításának kutatásában. Ennek eredményeképp jött létre ez a termékcsalád is. A RÁKELLENES MISSZIÓ projektről bővebben itt olvashatsz.

Kutatási háttér

Journal of Cancer Therapy magazinban megjelent cikk a Dunaliella salina és a Haloferax volcanii együttes hatásáról a bőrrák különböző formáira.