SHP – nappali testápoló

25.160 Ft

A SHP – nappali testápolófő feladata, hogy megvédje a bőrt az agresszív környezeti tényezőktől. Hasznos kivonatokat, vitamint és olajokat tartalmaz. Ezen túlmenően SPF30+ szűrőt tartalmaz, amely megvédi a bőrt a káros UVA és UVB sugaraktól. Táplálja és hidratálja a bőrt.

Figyelem! Dr. Nona kedvezményt csak R&L Klubtagok vehetnek igénybe!

Kategória:

Leírás

Dr. Nona és Lenom Clinic új, nappali testápolója egyedülálló összetételének köszönhetően táplálja és védi a bőrt. Nagyon erős antioxidáns hatása van, ezáltal csökkenti a szabad gyökök káros hatásait. Serkenti az egészséges fiziológiai folyamatokat és növeli a bőr ellenálló képességét. A bőrsejtekben elősegíti a mikrocirkulációt és az anyagcserét. Tonizálja a bőrt, megszünteti a bőrirritációt és védi a káros külső hatásoktól. UVA és UVB szűrőt tartalmaz, így véd a káros sugárzással szemben is. Összetevőinek köszönhetően hatékonyan alkalmazható a bőrrák megelőzésére és a már kialakult betegség gyógyulásának támogatására.

Parabén és SLS mentes.

Tartalom: 150 ml

A Lenom Klinika kutatócsoportja, Dr. Nona Kuchina vezetésével, és a Dead Sea Laboratory research kutatói, Tsvi Bentwich professzor vezetésével, aktívan részt vesznek a bőrrák gyógyításának kutatásában. Ennek eredményeképp jött létre ez a termékcsalád is. A RÁKELLENES MISSZIÓ projektről bővebben itt olvashatsz.

Kutatási háttér

Journal of Cancer Therapy magazinban megjelent cikk a Dunaliella salina és a Haloferax volcanii együttes hatásáról a bőrrák különböző formáira.