Dr. Nona International Ltd.

A Dr. Nona termékek összetétele egyedülálló és megfelel a legszigorúbb minőségi tanúsítványok követelményeinek.  A Társaság 2012-ben megkapta a GMP tanúsítványt (Good Manufacturing Practices), mely garantálja a termékek maximális tisztaságát és minőségét.  A termékeket az izraeli Egészségügyi Minisztérium bevizsgálta és engedélyeztette. Magyarországon a termékek az OÉTI-nél be vannak jelentve, zöld pipával rendelkeznek. A Dr. Nona International Ltd. társaságot 1994-ben alapították Izraelben. A világon egyedülálló társaságként gyártanak és hálózati marketingben forgalmaznak étrend-kiegészítőket és regeneráló kozmetikai készítményeket, melyek Archeabaktériumból kinyert fehérjéket és aminosavakat tartalmaznak. Az Archeabaktériumnak erős stimuláló és regeneráló hatása van az immunrendszerre. Képes a károsodott DNA szerkezetét helyreállítani.

A Társaságot megalapítása óta két elválaszthatatlan személy irányítja. A tudományos kutatással és a termékfejlesztéssel Dr. Nona Kuchina foglalkozik, aki elérhetővé tette a Holt-tenger gyógyító hatását kozmetikai készítmények és étrend-kiegészítők által. Férje, Moshe Shneerson a társaság elnöke, tehetségét és szervezőképességét kihasználva, kiépítette a termékek forgalmazásának és kínálatának többszintű, hálózati rendszerét.

Dr. Nona Kuchina

Dr. Nona Kuchina elismert tudós, orvos, a moskvai, new-yorki és izraeli Természettudományi Akadémia akadémikusa. Az Archeák kutatásáért 2000-ben Izraelben elnyerte az „Év asszonya” címet. Izraelben megalapította a Lenom tudományos-kutató laboratóriumot, melyet Ő maga vezet. Több mint 40 tudományos publikációt írt, melyek előterjesztésre kerültek nemzetközi szimpóziumokon.

Munkáját személyesen értékelte USA elnöke George Bush és felesége, New York polgármestere Michael R. Bloomberg, Hillary Clinton és további híres személyek. Bővebben itt.

Dr. Nona Kuchináról bővebb információkat személyes blogján találnak: www.nonakuhina.ru.

Michail Shneerson

Michail Shneerson 1941. Június 30-án született Kijevben. Apja, Zalman Shneerson, 1941-ben Kijev védelme során halt meg. Az általános iskola befelyezését követően, hogy dolgozhasson és segítse édesanyját, a szakiskola esti tagozatán folytatta tanulmányait. 1961-ben besorolták. Hadmérnökként töltötte hároméves katonai szolgálatát. Hazatérve mérnökként dolgozott egy műanyag feldolgozó gyárban. Ugyanakkor beiratkozott a kijevi Politechnikumba, ahol elsajátította a műanyagfeldolgozás technológiáját. 1972-ben kiutazott Izraelbe, ahol gépészmérnökként kezdett el dolgozni.

1987-ben megismerte Nonát. 1989-ben megnyitották a Lenom alternatív gyógyászati klinikájukat és laboratóriumot, majd 1994-ben megalapították a Dr. Nona International Ltd. céget.

Attól kezdve a mai napig Michail Shneerson ennek a jelenleg 30 országban működő cégnek az elnöke. A társaság egyedi, bio-organikus ásványi komplexumon alapuló (know-how), holt-tengeri kozmetikai készítmények és étrend-kiegészítők gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Michail és Nona hét gyermeket nevel. Ebből négy a családi vállalkozásban dolgozik. Dr. Nona Kuchina és Michail Shneerson 2011-ben, olvasói szavazatok alapján, elnyerték a The Jerusalem Post kitüntetését a Limmud FSU szervezetben való karitatív és aktív munkásságukért.

2012. január 2-án a Limmud szervezet oklevéllel díjazta a fiatalok oktatását segítő munkásságukat.

Jelenleg több mint 40 termék van a társaság kínálatában. A termékpaletta állandóan bővül, jelenleg is több új termék vár engedélyezésre.  A Dr. Nona International Ltd sikeresen teljesíti alap filozófiáját, miszerint fell kell használni a természet regeneráló hatását és segíteni a szervezetnek megújítani saját védekezőképességét.

Karitatív tevékenység

1999-ben a Dr. Nona társaság megalapította az egykori Szovjetunió területén élő onkológiailag beteg gyermekek megsegítését szolgáló alapítványukat. A gyermekek nem csak pénzügyi segítséget kaptak, hanem rengeteg Dr. Nona terméket is.

„Sajnos a rákos megbetegedések gyógyítása rengeteg munkát de főképp nyugalmat igényel. Az agresszív rákellenes szerek káros mellékhatásokkal rendelkeznek. Épp ezért van szükség a Dr. Nona termékekre, hogy segítsék a szervezetet a felépülés során.” – mondja Dr. Nona Kuchina

„Az agresszív kezelések során való alkalmazás céljából, társaságunk által kifejlesztett termékek több onkológiai klinikai vizsgálaton mentek keresztül és használatuk ajánlott mind a kemoterápia mind a felépülés időszakában – különösen az akut limfoid leukémiában szenvedő gyermekek esetében. Alkalmazásuk lehetővé teszi a beteg testének gyors regenerációját és kétszeresen csökkenti a megfázás és a vírusos megbetegedések lehetőségét” – teszi hozzá Dr. Nona Kuchina

Átfogó rehabilitációt biztosítva, ily módon segít Dr. Nona a beteg gyermekeknek Oroszországban, a volt Szovjetunió területén és Kelet-Európában.

A mai napig több mint 6000 fiatal páciens részesült ilyen támogatásban.

Az onkológiai beteg gyermekek részére létrehozott Segítségnyújtási Alap létrehozásáért és jótékonysági munkájáért Dr. Nona Kuchina elnyerte az Orosz Békességszerzők és Béke Alapítvány „Arany medálját”.

 

A Dr. Nona termékek hatékonyságának eredményessége

A  Dr. Nona termékek hatékonyságát tudományos munkák, és az orvostudomány és a kozmetológia különböző szakterületein  dolgozó szakemberek tapasztalatai dokumentálják. A társaság hat nemzetközi tudományos-gyakorlati konferenciát tartott, melynek témája „A Dr. Nona készítmények alkalmazása a széleskörű orvosi gyakorlatban” (Moskva 1997, 1999, 2001, 2008, Kijev 2003, Tel-Aviv 2005).

A Nemzetközi tudományos-gyakorlati konferenciák tartalmáról itt olvashat bővebben (eredeti nyelvű szöveg)

A Dr. Nona termékek megkapták 14 vezető tudományos intézet jóváhagyását, mint például: Beauty Institute, Institute of Surgery A.V. Visnievsky, N.N. Blokhin Russian Cancer Research Center, Central Institute of Traumatology and Orthopedics N.N. Priorowa, Institute of Pediatric Hematology, Health Ministry of the Russian Federation, N.N. Burdenko Scientific Research Institute of Neurosurgery, Institute of Aviation and Space Medicine, stb.

A Dr. Nona termékek zsenialitása

A Dr. Nona termékek zsenialitása a különleges természetes összetevőkön – Holt-tengeri bio-organikus ásványi kompexumon – Halo Complex™ (eddig Bio-organikus ásványi komplexum BOMC)™ – alapuló, egyedülálló technológiában rejlik. Ez az ökológiailag tiszta növényi komponensek, Franciaországban és Svájcban előállított aromás esszenciák és olajok, továbbá Holt-tengeri mikro- és makroelemek ötvözését jelenti. Ezt a technológiát azonban a Holt-tengerben található Archeabaktérium kultivációjának biomasszája teszi különlegessé, amely megtalálható minden Dr. Nona termékben.

  • Az eredeti technológiai megoldásokkal megalkotott Halo Complex™ (Dr. Nona know-how) ötvözi az ökológiailag tiszta növényi komponensek, esszenciális aromák és olajok értékes fito-terápiás tulajdonságait a Holt-tengeri ásványok és biológiailag aktív anyagok előnyeivel. A Halo Complex ™ pH értéke megközelíti a normál bőr pH értékét (pH = 5,5-6) így a termékekben alkalmazva a készítményeknek nagyon jó a felszívódási képességük (aktivitásuk 75-98%). Az összetevők csodálatos kozmetikai és terápiás hatásukat megőrizve a termék nem csak helyileg hatékony, hanem az egész szervezetre regenerálóan hat. A Dr. Nona kozmetikai termékek serkentik a vér-és nyirokkeringést. Anti-allergén, bakteriosztatikus és gombaölő hatással rendelkeznek. Mivel természetes antioxidánsok, gátolják a szabad gyökök oxidációs reakcióját, beleértve a sejtmembrán lipidperoxidációs folyamatát, serkentik a szervezet immun- és endokrin rendszerét, mozgósítják a szervezet belső tartalékait.
  • A Dr. Nona International Ltd biológiailag aktív étrend-kiegészítőinek fontos előnye a mikrokapszula módszer, mely a Társaság saját, egyedi technológiája (Know-how). Ennek a módszernek köszönhetően az étrend-kiegészítők tartalma változatlan formában képes bejutni a szervezetbe és keringési rendszer segítségével eljutni a test bármelyik pontjába.
  • Az étrend-kiegészítők hatékonyságát növeli az autotróf  rendszer (autotrófia – az anorganikus részecskék átalakítása organikussá, Autotróf rendszer ATS – az autotrófián alapuló, Dr. Nona termékekben használt egyedi technológiai megoldás) amely segít helyreállítani a sejt szerkezetét a  fehérjeszintézis fermentatív aktiválásával, melyhez felhasználja a saját elhalt sejtek szerkezetét.

A Dr. Nona termékek napi használatra lettek kialakítva úgy, hogy alkalmazkodva a kozmetikai szerek napi alkalmazásánál bevett szokásainkhoz, megelőző hatást gyakoroljanak szervezetünkre és az esetleges egészségyügyi problémák esetén a szervezet megterhelése nélkül segítse annak regenerációját.