A jelenkori társadalom két növekvő tendenciát kínál – öregedésgátlás és multilevel marketing. Mindkettő közel áll hozzánk. Az első az egészség és a vitalitás, az utóbbi az az ősi emberi vágy, hogy függetlenek és önállóak legyünk – mint pénzügyi mint mentális téren.  Akár az első akár a második ok miatt látogattál el a weboldalra, tudom, hogy elég információt fogsz találni ahhoz, hogy bármelyik úton el tudj indulni.

Azok, akik üzleti lehetőséget keresnek, megtalálnak itt minden fontos információt arról, hogyan kezdjék el az üzletépítést és mire lesz szükségük. Mindenki kiválaszthatja a saját útját és ütemét. Sok elégedett ügyfelünk a termékek használatáról fokozatosan áttért az üzlet építéséhez és a Dr. Nona International társasággal együttműködve, elindult az egészség és függetlenség útján.

De mi is pontosan az MLM?

Képzeld el, hogy lakóhelyed közelében betérsz egy új étterembe. Ízlésesen van berendezve, fülbemászó dallam szól, melytől rögtön kellemes hangulatod támadt. A pincér figyelmes és tiszteletteljes veled és az ebéd, amit megrendeltél, nagyon finom. Miután kifizetted a számlát, úgy döntesz, ide biztosan eljössz legközelebb is.

Ezt a pozitív tapasztalatot természetesen nem tartogatod magadban, hanem megosztod családoddal, rokonaiddal és barátaiddal is.

Egy hónappal később, amikor újra ebben a számodra oly kedves étteremben ebédelsz, fizetéskor odajön hozzád az étterem tulajdonosa, és közli veled, hogy fogyasztásodat a cég állja és letesz eléd az asztalra további 200 euró készpénzt számodra.

„Hogy ez nem lehetséges?”

Dehogynem! Pontosan ez történhet Veled egy olyan cégnél, amely termékeit hálózati marketig útján értékesíti. Ha megosztod a termékekkel kapcsolatos pozitív tapasztalataidat másokkal és terjeszted a cég jó hírnevét, akkor a cég megjutalmaz.

Szinte állandóan ajánlunk valamit. Egy jó filmet, zenét vagy akár szolgáltatást. Akkor miért ne profitálnánk ebből?

A hálózati marketinget, mint a jövő üzleti világát, több európa és világszerte elismert üzletember említi, többek között: Robert T. Kiyosaki, Donald Trump, John Kalench, Rich Devos, Paul Allen, Paul Getty, Brian Tracy, Randy Gage, Ivo Toman, Roman Hassman és mások.

A hálózati marketingről már sok szó esett. Leggyakrabban ellentétes és lemondó véleményt hallani. Még ma is gyakran úgy hat az emberekre az MLM, mint a madárijesztő a madarakra. De ahogyan az általában lenni szokott, a negatív vélemények leggyakrabban olyan emberektől származnak, akiknek erről a témáról fogalmuk sincs.

A Dr. Nona International marketingterve lehetőséget nyújt arra, hogy mindenki Önmaga döntse el, kedvezményes vásárló vagy sikeres üzletépítő szeretne lenni. Lehetővé teszi, hogy mindenki a saját tempójában, Önmaga által meghatározott időben és teljesítményben dolgozzon. Egyszerű és áttekinthető jutalékrendszerrel működik. A Dr. Nona International havonta átlagossan 1,4 millió dollárnyi jutalékot fizet ki.