DR. NONA

Loyalty & Rewards Club

A L&R klub célja

Ezzel a programmal a termék iránti hűségedet szeretné Dr. Nona megjutalmazni. Te döntöd el, hogy szeretnél e részt venni benne, vagy sem. A hűségklubba a regisztrációs díj befizetésével tudsz belépni. Ez az összeg egy fontos célt szolgál. Hozzájárulsz vele a Rákellenes misszió projekthez. Ez a projekt már évek óta folyamatban van. Célja olyan termékek létrehozása, melyek fontos szerepet töltenek be a bőrrák kezelésében és megelőzésében. A projektnek köszönhetően létre jött Dr. Nona szabadalmak segítségével a bőrrák megelőzésére és kezelésére fordított kutatások első eredménye 2019-ben Clinic Lenom termékek formájában jelent meg. Ez a termékcsalád a hagyományos kozmetikai hatáson felül a bőrrák megelőzésére és a már meglévő rákbetegség esetén az agresszív kezelés tüneteinek enyhítésére is szolgál. Mindemellett az összetevők együttes hatása klinikai kutatáson bebizonyította, hogy képes megakadályozni a rákos sejtek burjánzását és az áttétek kialakulását. Erről a kutatásról publikáció készült a Scientific Research Publishing tudományos magazinban. Ezt a termékcsaládot a 2019. júniusában megrendezett 7. Orvosi-gyakorlati konferencián mutattuk be először hivatalosan, de tesztelés céljából már bizonyos országokban korábban elérhetővé váltak. A tesztek eredménye várakozáson felüli lett.

A L&R KLUBB ELŐNYEI

3% CASHBACK

3% cashback bónuszpontot kapsz minden vásárlásod után (beválthatod termékre).

EGYEDI AKCIÓK

Klubtagként részt vehetsz a Társaság által meghirdetett egyedi akciókban és programokban.

TÖBB KEDVEZMÉNY

Klubtagként további kedvezményt kapsz a Clinic Lenom és Novaya termékekre ( a Dr. Nona kedvezményeden felül!).

L & R Klub regisztráció

    L&R klubtagságot csak termékforgalmazók igényelhetnek. Ha még nincs termékforgalmazói regisztrációja, de szeretne regisztrálni, vagy átregisztrálni kedvezményes vásárlóról termékforgalmazóira, azt megteheti itt.

    A L&R tagság egyszeri regisztrációs díja 18.000 Ft. Regisztrációt követően e-mailen Díjbekérőt küldünk a fizetési adatokkal.

    A regisztráció a fizetendő összeg beérkezését követően lép érvénybe.

    Ha termékek vásárlásával együtt szeretné fizetni a regisztrációs díjat, akkor jelezze azt az üzenet mezőben. Küldje el a regisztrációs űrlapot és külön a megrendelést. E-mailben visszaigazolásra kerül a fizetendő összeg a levont kedvezményekkel együtt.