DND – rágógumi

39.720 Ft

Egyedülálló étrend-kiegészítő, mely regeneráló és megerősítő hatással van a kimerült és legyengült szervezetre. Ideális segítség a nyeléssel vagy emésztési nehézséggel küzdők részére.

Figyelem! Dr. Nona kedvezményt csak R&L Klubtagok vehetnek igénybe!

Kategória:

Leírás

Dr. Nona és a Lenom klinika együttműködésével létrejött egy unikális étrend-kiegészítő, mely regeneráló és megerősítő hatással van a kimerült és legyengült szervezetre. Az aktív összetevők 98%-a 45 másodpercen belül felszívódik a száj nyálkahártyáján keresztül. Ideális kiegészítő daganatos megbetegedések esetén. Továbbá a szervezet kóros elváltozása esetén, illetve annak megelőzésére.

Aktív összetevők: Béta karotin, kurkumin, B3 –vitamin, Haloferax volcanii, Dunaliella salina, linolénsav, glükozamin, Aloe vera, gyömbér.

Tartalom: 60 db

A Lenom Klinika kutatócsoportja, Dr. Nona Kuchina vezetésével, és a Dead Sea Laboratory research kutatói, Tsvi Bentwich professzor vezetésével, aktívan részt vesznek a bőrrák gyógyításának kutatásában. Ennek eredményeképp jött létre ez a termékcsalád is. A RÁKELLENES MISSZIÓ projektről bővebben itt olvashatsz.

Kutatási háttér

Journal of Cancer Therapy magazinban megjelent cikk a Dunaliella salina és a Haloferax volcanii együttes hatásáról a bőrrák különböző formáira.