A webshopban feltüntetett árak vásárlói árak. Amennyiben szeretnél kedvezménnyel vásárolni, töltsd ki az alábbi regisztrációt és küldd el. Két típusú regisztráció közül választhatsz:

A. 20% – Kedvezményes vásárló – regisztrációs díj 1800,- Ft.

B. 35% -Termékforgalmazó – regisztrációs díj 18000,- Ft. A regisztrációhoz egy db Dinamikus krém és egy mintacsomag jár. Regisztrációkor vásárolni kell minimum 50 pont, azaz 22.480,- Ft értékben (már kedvezménnyel).

Bővebb információkat a regisztrációkról a marketing tervben olvashatsz. A törzsvásárlói kódról, a vásárlást követően, e-mailben kapsz értesítést. Ha bármilyen kérdésed van, hívj bátran!

 1. Regisztráció
Személyes adatok
 1. (kötelező)
 2. (kötelező)
 3. (kötelező)
 4. (kötelező)
 5. (kötelező)
 6. (kötelező)
Kapcsolat
 1. (kötelező)
 2. (érvényes e-mail cím kötelező)
Szeretnél hírlevelt kapni?
Cég (amennyiben céget szeretnél beregisztrálni)
 1. A személyi adatok védelméről szóló Magyarországon mindenkori érvényes törvény (annak későbbi változtatásai és kiegészítései) értelmében a személyes adataidat kizárólagosan csak a kiszolgálásodra lesznek felhasználva. Az űrlap elküldésével beleegyezel személyes adataidnak a Társaság belső adatbázisába történő rögzítésére és azok frissítésére. A Társaságnak kézbesített írásos kérelemmel regisztrációdat és adataidat bármikor töröltetheted.
Regisztráció feltételei
 1. A regisztráció csak a regisztrációs díj kifizetésével (1800 Ft - fogyasztó vagy 18000 ft - termékforgalmazó) lép érvénybe. A regisztráció elküldésével igazolod, hogy egyetértesz az együttműködés feltételeivel.
 2. Amennyiben van már saját Tanácsadód, aki alá szeretnél belépni, add meg a nevét és kódszámát, amennyiben nincs, hagyd üresen.
Válaszd ki, milyen típusú regisztrációt szeretnél
Mielőtt elküldöd