Loyalty & Rewards klub

A program létrejöttének ötlete az volt, hogy jutalmazza hűségét azoknak a Termékforgalmazóknak, akik a Dr.Nona termékekkel dolgoznak. Minden Dr.Nona forgalmazó részesülhet ezekben az előnyökben.

A vállalat hosszú távú tervének megfelelően arra törekszik, hogy a Termékforgalmazóknak egyrészt a lehető legjobb munkakörülményeket biztosítsa, másrészt kiegyensúlyozott bérrendszert alakítson ki. Célja, hogy disztribútorai munkájuk által lehetőséget kapjanak az önmegvalósításra és a saját életforma kialakítására.

Loyalty & Rewards Club tagságot csak regisztrált Dr. Nona Termékforgalmazók igényelhetnek. A tagság önkéntes.

A L&R klub tagság előnyei:

  • 35% az új, Lenom klinika és Dr. Nona által létrehozott termékek vásárlására;
  • Részt vehet a Társaság külön a klubtagoknak meghirdetett akcióiban;
  • Saját vásárlásai után 3% bónusz pont íródik jóvá számláján, melyet termékre cserélhet 2020. január 1-től.

Regisztráció a L&R klubba:

Tagságot a budapesti irodában személyesen, vagy a kitöltött és e-mailben az [email protected] címre elküldött nyomtatvánnyal lehet igényelni.

A tagság egyszeri regisztrációs díja 18.000 Ft (55 eur).

A L&R klubban kedvezménnyel megvásárolható termékek

Dr. Nona Kuchina a 2017-ben létrehozott Rákellenes misszió projekt keretén belül az izraeli Lenom klinikával és további kutatóorvossal együttműködve létrehozott egy új termékcsaládot a bőrrák megelőzésére és a már meglévő egyéb rákbetegség esetén az agresszív kezelés tüneteinek enyhítésére.

Ezt a termékcsaládot a 2019. júniusában megrendezett 7. Orvosi-gyakorlati konferencián mutatták be először. Jelenleg ez a termékcsalád kedvezménnyel csak a Loyalty & Rewards klub tagjai számára érhető el.

logo-MISSIONT-2019-2-976x1024

A Dr. Nona Loyalty & Rewards Club” első évfordulója alkalmából a társaság a Dr. Nona Loyalty & Rewards Club regisztrációs díját a termékforgalmazók részére 18.000,- forintról 6.000,- forintra csökkentette az akciós időszak alatt.

Ez alatt az időszak alatt a DND rágógumi ára klubtagok részére 60 pont helyett 55 pont.