A Soupseen Holt-tengeri bio-organikus-ásványi komplexumot tartalmazó mikrokapszulákat tartalmaz. A mikrokapszulák lehetővé teszik, hogy a bél nyálkahártyája gyakorlatilag változatlan formában kapja meg a biológiailag aktív anyagokat.

Ez a módszer számos, a szervezetben végbemenő folyamatot befolyásol: a szív- és ér-, emésztő-, kiválasztórendszer működésének optimalizálását, segíti az anyagcsere folyamatot a vércukor- és koleszterinszint csökkentését, számos krónikus betegség természetes megelőzőszere, ideértve a rákos megbetegedéseket is, élénkíti a regeneráló folyamatokat és a szervezet átfogó fiatalítását – csak néhány e biológiailag aktív táplálék kiegészítő hatásai közül.

A Soupseen gyors segítség kimerültség esetén. A mai felgyorsult világban egyre nehezebb megtartani az energiát és a vitalitást. A vitaminoknak, ásványi anyagoknak és a bioorganikus ásványi komplexumnak köszönhetően a Soupseen képes megadni a szervezetnek a szükséges anyagokat, feltölteni energiával és regenerálni azt.

A Soupseen egy nélkülözhetetlen diétás termék a testsúly-csökkentési programokban (reggel – Gonseen, ebédre – Soupseen, vacsora helyett – Dakseen), valamint a cukorbetegek számára.

Felhasználás: egy kiskanálnyit (5g) keverjen el 250 ml forró, de nem forrásban lévő vízzel. Igyon meg naponta egy pohárnyi levest. A Soupseent felhasználhatja levesek ízesítésére is, a mai fűszerkeverékek egészséges alternatívájaként.

Hatóanyagok: C vitamin, B3 vitamin, E vitamin, B6 vitamin, B2 vitamin, A vitamin, D3 vitamin, B12 vitamin, cink, mangán, magnézium, jód, szója, kaktusz, bioorganikus ásványi komplexum (BOMC).

Tartalom: 250 g

 
  • serkenti az immunrendszert
  • segít a szervezet regenerálódásában a betegség és a felépülés folyamán
  • a szervezetbe kellő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot juttat
  • diéta során ellátja a szervezetet a hiányzó fontos anyagokkal
  • stabilizálja az emésztőrendszer működését
  • megerősíti a szervezetet stressz és kimerültség esetén
  • normalizálja az anyagcserét