1 month ago

Dr. Nona Hungary

Dr. Nona Napi sampon: Halo Complex formula, gyógyító kivonatok: aloé vera, kamilla, búza fehérje, rozmaring, kakukkfű, jojóba olaj, ylang-ylang olaj.

Szeretném kiemelni a sampon részét képező búza fehérjét. A búza fehérjét alkotó aminosavak hasonlóak a bőrünket és a hajunkat alkotó aminosavakhoz. Ezért a hajas fejbőrön könnyedén áthatolnak és serkentik a regenerálást és a megújulást.
Az arginin a természetes hidratáló faktor egyik összetevője, felelős a bőr hidratálásáért és a mikrorepedések gyógyulásáért. Mivel a keratin része, így serkenti a haj növekedését és megerősíti azt.
A prolin a kollagén egyik alkotóeleme, elősegíti az új haj szintézisét, gyulladáscsökkentő hatása van. A glicin természetes hidratáló szer, amely mélyen behatolhat a bőrbe. Antioxidáns, javítja a véráramlást. A többi aminosav is felelős a haj hidratálásáért és szerkezetének helyreállításáért.
Figyelembe véve, hogy a Holt-tengeri ásványok koenzimek az anyagcsere folyamatokban, a haj nagyon gyorsan visszanyeri szerkezetét és rugalmasságát.
A Dr. Nona napi samponunkat nyugodtan ajánlom mindenkinek, aki meg szeretné erősíteni vagy szeretné helyrehozni a haját!
(Forrás: Dr Nona Int.)
... Tovább olvasomMutass kevesebbet

Ugrás a Facebookra

5 months ago

Dr. Nona Hungary

Nyálkahártyát regeneráló leves antibiotikumos kezelés után 😋
(kapcsold be a feliratokat a jobb alsó sarokban)
... Tovább olvasomMutass kevesebbet

Ugrás a Facebookra