Hogyan hatnak a krémparfümök?

A parfümöt és a dezodort a bőr azon részein alkalmazzuk, ahol a testünk a minket körülvevő világgal kerül érintkezésbe.  Onnan pedig a parfüm és a dezodor két irányban terjednek – befelé a bőrön keresztül és kifelé a környező levegőn keresztül – és ezért kettős hatást fejtenek ki.

Először a parfüm hatása a bőrön keresztül történő felszívódás révén alakul ki. A parfüm molekuláris összetevői, az illóolajok, a holt-tengeri ásványok és az archaebaktérium származékai a hajtüszők és a verejtékmirigyek nyílásain keresztül behatolnak a bőrbe, keveredve a bőrmirigyek természetes olajos váladékával, és ezt követően vagy a vérbe, vagy a nyirokba kerülnek és a test összes sejtjét körülvevő szövetközi folyadékba. A  Halo complex™, amelyben az aromaterápiás olajok, valamint az archaebaktérium származékai és a holt-tengeri ásványok alapján létrehozott biomassza jótékony tulajdonságai vannak egyesítve, teljes erővel működni kezd és a szükséges mikroelemeket eljuttatja a szervezetbe, miközben kitűnő módon stimulálja az immunrendszert és segíti a szervezet egészséges állapotának megtartását. Az illóolajok aktív komponensei a szervezet összes legfontosabb szintjén kifejtik a hatásukat és – a véráramba eljutva – normalizálják a szív és az érrendszer működését, hatnak az emésztőszervekre, óriási mértékben befolyásolják az urogenitális rendszert, a légzőrendszert és az idegszövetet, serkentően hatnak a belső elválasztású mirigyekre, megsemmisítik a toxinokat és általános nyugtató hatást fejtenek ki.

Az illóolajok széles hatásspektrummal rendelkeznek, mivel sok különféle természetes eredetű aktív vegyi komponens (százas nagyságrendben) található meg az összetételükben, különböző arányokban.

Az illatszer termékvonalban jelen lévő autotróf rendszer fokozza a Halo complex™ hatását és optimalizálja a szervezet saját tartalékaival való gazdálkodását.

Másodszor, az illat a levegőn keresztül is a szervezetünkbe jut. Amikor egy illatot belélegzünk, a molekulái belülre jutnak és – bekerülve a tüdőbe – a légbuborékokon keresztül a kapillárisokba mennek át, ahonnan az egész szervezetben szétterjednek. Ezen kívül egyes molekulák az orr nyálkahártyáján ülepszenek le és találkoznak a szaglósejtekkel, amelyek közvetlen kapcsolatban vannak az aggyal. Ezeknek a hatása szintén azonnal jelentkezik: amikor egy rózsát szagolunk, akkor mosolygunk és a közérzetünk már abban a minutumban javul.  Ugyanez történik a parfüm illatának belégzésénél is. A hangulatunk emelkedik és kezdenek gyűlni a pozitív emóciók. Ez amiatt történik, hogy az agy szaglási zónája szoros kapcsolatban van a limbikus területtel, valamint az ideg- és endokrin-rendszer hormonjait szabályozó agyszakaszokkal. A limbikus terület pedig az érzelmi reakcióinkkal, az emlékezetünkkel, a szexuális vonzódásunkkal és az intuíciónkkal kapcsolatos. Ily módon a „Dr. Nona” illatszer termékvonal segítségével  nagyon hatékony módon lehet befolyásolni az olyan átmeneti állapotokat, mint a szomorúság, a nyomott hangulat, az apátia, stb. Még ha az ember szaglóképessége sérült is, az illat akkor is hatékonyan kifejti hatását!

Ezenkívül a molekulákat, az illat legapróbb részecskeit – miközben azok folyamatosan hagyják el a bőrünk felületét – a belélegzett levegővel együtt a mellettünk levő emberek is befogadják és érzékelik. Így a parfüm egyfajta láthatatlan híd szerepet játszik, melynek révén más emberekkel kötjük össze magunkat, és ezzel a parfüm a csábításban is hűséges társunkká válik.

A fentiekben felsorolt összes hatással rendelkeznek a dezodorok is, habár azok inkább funkcionálisabb rendeltetésű termékek. A verejtékmirigyek kimeneteit szűkítő alumíniumsók feladata a verejtékezés csökkentése. Azt el kell mondani, hogy a verejtéknek önmagában nincs szaga. A kellemetlen szag csak akkor jelenik meg, amikor a bőrbaktériumok a verejtéket bontják, és ezzel éppen a bőrbaktériumok a zsírsavak és a bőrfaggyú vegyi összetételét változtatják meg. Az ilyen baktériumok tevékenységéből származó hatás korlátozása érdekében alkalmazzák a baktericid hatással rendelkező aromaterápiás olajokat.

Felhasználás: Használják a parfümöt fürdés vagy zuhanyozás után, amikor a test még ki van melegedve és a bőr még nedves. Így az illat hosszabb ideig és jobban tart.

Lady – a szerelem, melynek köszönhetően már gyermekeket nevel, talán már unokákat is, elégedetten és harmóniában él. A szerelme számára még mindig gyönyörű és kívánatos. Mi a női szépség? Talán a könnyedség és harmónia? Ez a „Lady” parfüm.

Kiwi – a forró, száraz nyár során könnyen képzeljük magunkat egy sivatagi vándornak, aki oázisról álmodozik. Nincs szebb egy sivatagi oázisnál – kristálytiszta víz és nyíló virágok sokasága. Az ilyen helyet az emberek földi paradicsomnak neveznek. A friss víz üdesége, a szellő frissessége. Földi paradicsom neked – „Kiwi”

Nem tartalmaz parabént!

Tartalom: 10 ml

Milyen esetekben kell feltétlenül használni a „Dr. Nona” parfümöt?

  • Amikor nyomott a hangulatuk és nem érzik magukat magabiztosnak;
  • A szexuális szint csökkenésekor;
  • Amikor fejfájások és álmatlanság gyötrik;
  • Amikor diszkomfort érzésük van és amikor a fizikai és szellemi tónusuk  csökkent;
  • Kisebb vérzéseknél, apró horzsolásoknál és sebeknél;
  • Férfiak – borotválkozás után (arcszesz), nők – szőrtelenítés után, az enyhe gyulladásba jött bőr kezelésére (dezodorok);
  • Fontos üzleti megbeszélésnél;
  • Az első randevúnál – a bizonyos hangulat létrehozására, valamint a továbbiakban – az intim élmény rögzítésére;
  • Munkahelyen a gondolkodás összpontosításához, valamint a mindennapi életben és üdüléskor a lazításhoz.