Dr. Nona parfüm

34.430 Ft

A Dr. Nona parfüm sorozat egy holt-tengeri ásványokon alapuló parfüm család, amelyet vezető nemzetközi parfümgyártó csapat fejlesztett ki.

Cikkszám: 300000 Kategória:

Leírás

A sorozat lehetővé teszi, hogy mindenki kiválaszthassa az egyéniségéhez legjobban illő illatot, így kiemelheti azt, és felejthetetlen benyomást kelthet. Az innovatív Halo Complex™ formulának köszönhetően a finom illatok kiváló kozmetikai és élettani tulajdonságokkal is rendelkeznek. A parfüm napi használata segít egyensúlyban tartani a testet és a lelket, segít fenntartani a vitalitást egész nap

Elérhető illatok:

LADY – lágy, púderes illat.

KIWI – citrus, zöld tea, friss és üde illat.

FAYA – intenzív, fűszer és virág illat (Az „1954” parfüm régi illatára hasonlít, jácint hatással)

LORD – férfias, intenzív geránium és fakéreg illat.

 

A parfümök űrtartalma 100 ml.

További információk

Az aromás illatok mindig valami egyedit jelentenek. Nemcsak kellemes érzést váltanak ki belőlünk, hanem szépítenek és gyógyítanak is. Ez a természet ajándékainak egyike.

Az egész Dr. NONA kozmetikai termékcsaládban fontos szerepet játszanak az illatok. Az aromaterápiában különleges szerepet játszanak a dezodorok és parfümök, mert illatuk nagyon sokáig megmarad a bőrön.

A DR. NONA parfümök kellemesek, hosszú ideig maradnak a bőrön és gyorsan terjednek a térben. Illatuk nem hat ingerlően a környezetre, növeli a szervezet tónusát és a szexuális érdeklődést. A parfümök egyúttal minden szabályzó központot is befolyásolnak szervezetünkben, segítik a szervezetet a betegségek elleni harcban azzal, hogy növelik a szervezet ellenálló képességét és javítják a belső elválasztású mirigyek működését, mert nagy mennyiségű aromaterápiás anyagot és ásványi komplexumot tartalmaznak.

Praktikus tanácsok:

A parfümöt, krémparfümöt és dezodort a fürdő vagy tusolás után azonnal alkalmazzuk, amikor a test még forró. Az aroma így tovább hat.

Mivel a meleg bőrrel való kapcsolat során gyakran egyedi illatok keletkeznek, elsősorban olyan helyekre vigyük fel a parfümöt, ahol véredények találhatók: a nyak alsó részére, a fül mögötti rész, a könyök belső része, a csukló, a térdhajlat stb. Cseppnyi mennyiségben felvihetjük a parfümöt a fülcimpára, a mellek közötti részre, a vállak külső részére és az ujjakra. A bőr ezeken a helyeken sokkal melegebb, és a hő lehetővé teszi az illat teljes elterjedését. A parfüm ezeken a helyeken tovább megmarad, terápiás hatása teljes értékű.

A parfümöt ezen túl a ruhára is ráspriccelhetjük. A parfüm leginkább a természetes anyagokon nyilvánul meg (gyapjú, len, pamut).

Az aroma nagyon jól megmarad a hajon. Mosás és szárítás után vigyük fel a parfümöt a hajunkra is.

Parfümözés után csuklóidat egymáshoz dörzsölöd? Ez nem jó. Ezzel tönkreteszed az illatmolekulákat – a finom struktúrát és állandóságát.

A bors, a hagyma és a fokhagyma illata a pórusokon át még másnap is távozik. Így a parfüm illatát is befolyásolja.

A terhesség, menstruáció és a hormonális készítmények szedése megváltoztatja a verejték vegyi összetételét, ezért a parfüm teljesen más illatúvá válhat.

A Dr. NONA parfümöt nem kell hideg helyen tárolni, ahogyan az néhány parfüm esetében szokás. Ajánlatos viszont sötét helyen, napsütéstől távol tartani.

Az illat meghatározása során soha ne lélegezzük be az illatot közvetlenül a flakonból, a hatás csalóka lehet. A parfüm olyan, mint egy szimfónia. Amikor megnyitjuk a flakont, minden hang kifelé szeretne áramolni. A bőrre való felvitel után a parfüm minden hangja harmonikussá válik.

A Dr. NONA parfümöt nők és férfiak egyaránt használhatják. Egészen új illat keletkezik mindkét illat egyidejű használata során – házastársi illat keletkezik.

Más ismert parfümmárkáktól eltérően a Dr. NONA parfümöt napozás előtt is használhatjuk – a bőrön nem maradnak sötét foltok.

Cseppentsünk néhány cseppet párnánkra, és megszabadulunk az álmatlanságtól.

Zsíros bőrön az aroma gyorsabban nyilvánul meg, mint száraz bőrön.

A képzeletnek nincs határa: egy csepp parfüm a levélpapíron azt az érzést kelti, mintha ott lennénk a címzett mellett; hogy a parfüm „körülöleljen”, cseppentsünk néhány cseppet alsóneműnk mosása során a vízbe, vagy ha sós fürdőt veszünk, akkor abba; pár cseppet csepegtessünk a gőzölős vasaló vizébe – a vasalt ruha így sokáig megtartja a parfüm illatát.

 

Mikor használjuk a Dr. NONA parfümöt

  • Rosszkedv és önbizalomhiány esetén.
  • A szexuális kedv csökkenése esetén.
  • Fejfájás és álmatlanság esetén.
  • Fáradtság, csökkent lelki és testi tónus esetén.
  • Enyhe vérzés során, repedések keletkezésekor és apró sérülések esetén.
  • A golyós dezodorok nagyon hatásosak pigment foltok és a hónalj bőrirritációja esetén, főként túlsúlyos embereknél.
  • Hónalj szőrtelenítése után a bőrirritáció kezelésére.
  • Fontos üzleti tárgyaláskor.
  • Az első randevún és az intim kapcsolat megerősítése céljából.
  • Munka során a jobb koncentráció érdekében, otthon és pihenéskor az ellazulásért.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Nona parfüm” értékelése elsőként