Shenseen fogkrém

10.960 Ft

A Shenseen fogkrém nemcsak a fogmosást jelenti, hanem a szájüreg természetes immunitásának aktiválását is! Az Archaebacteria és a Dunaliella szinergiáján alapuló új antibakteriális fogkrém egy innovatív készítmény a fogak tisztítására.

Leírás

Főbb összetevők: Halo Complex formula, Dunaliella salina kivonat, európai olívalevél kivonat (oleuropein), olívaolaj, klórhexidin-diglükönát, eukaliptusz olaj, ausztrál teafa illóolaj.

Speciális technológiának köszönhetően a fogmosás során sűrű hab jön létre, mely egyenletes textúrát hoz létre, így fokozva a fogkrém összetevőinek hatását. Finom textúrája és frissítő menta íze igazi élvezetté varázsolja a fogmosást. A hab állagának köszönhetően visszaadja a zománc természetes fehérségét és gyengéden eltávolítja a lepedéket a fogakról.

A szájüreg természetes immunitásának csökkenése a fogszuvasodás és az ínyproblémák kialakulásának és a meglévő fog- és ínyproblémák súlyosbodásának a legfőbb oka. A nyálkahártya immunitás fő feladata, hogy leküzdhetetlen gátat hozzon létre a vírusok, paraziták és más veszélyes mikrobák ellen, ezért válogattuk ki körültekintően az antibakteriális összetevőket!

Összetételében az Archibacteria és a Dunaliella szinergiája mellett az antiszeptikus klórhexidin is megtalálható, amelyet gyulladásos fogínybetegségek kezelésére használnak. Ez a legerősebb gyulladáscsökkentő és antimikrobiális paszta. Már egyetlen tisztítás után is elpusztítja a kórokozó baktériumokat és a kellemetlen lehelletet.

Hosszan tartó használat esetén az íny és a fogak védve vannak a szájüregi baktériumok negatív hatásaitól. Tanulmányok bizonyítják, hogy az olívalevél és az oleuropein hatékony antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású. A teafaolaj, mint az egyik összetevő, a következő hatásokkal rendelkezik: antibakteriális, fertőtlenítő, gombaölő, vírusölő! És ha hozzáadjuk az eukaliptusz gyógyító tulajdonságait – teljesen innovatív megközelítést kapunk a fogmosásra, valamint az ínygyulladás és a fogszuvasodás megelőzésére.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Shenseen fogkrém” értékelése elsőként