19 Ft(~ 20,2 $)Kosárba rakom

Az Ásványi anyagos hajkondicionáló táplálja a hajhagymákat és a fejbőrt. Javítja a haj struktúráját, serkenti a növekedését, fényessé és rugalmassá teszi a hajszálakat. Kiválóan alkalmazható dauer és hajfestés után a haj és fejbőr regenerálódására.

A haj a szervezet barométere – érzékenyen reagál a test lelki és fizikai állapotára. Ha a szervezet stressz hatása alatt van, túl fáradt vagy ingerült, a töredezni és hullani kezd, elveszti fényét. Számos hajjal kapcsolatos probléma a szervezet számára fontos anyagok hiánya miatt keletkezik. Ajánljuk a Dr. Nona Ásványi anyagos hajkondicionálót minden hajmosás után alkalmazni.

A Dr. Nona Ásványi anyagos hajkondicionálóban megtalálható különleges Halo Complex™ formula a fejbőrön keresztül bejuttatja a fontos anyagokat a szervezetbe. Így a hajkondicionáló megelőzi a hajhullást, visszaadja a haj fényét dauer és hajfestés után, meggátolja az őszülést.

Felhasználás: A Dr. Nona Samponnal való hajmosást követően vigyen fel a hajára és a fejbőrre Dr. Nona Hajkondicionálót, hagyja néhány percig hatni, majd öblítse le.

Hatóanyagok: ásványi anyagok, búzaprotein, Halo Complex formula.

Nem tartalmaz parabént!

Tartalom: 300 ml.

  • javítja a haj struktúráját növekedését
  • fényessé és rugalmassá teszi a hajat
  • regenerál hajfestés után
  • a festett haj tovább megtartja színét

Kiválóan alkalmazható zsíros és pattanásos arcbőrnél arckrémnek.