Ahhoz, hogy teljes mértékben hasznosulni tudjon a Dr. Nona termékekben megtalálható aktív összetevő, nagyon fontos a bőr megfelelő tisztasága. Ez elősegíti a felszívódást és maximális hasznosulást. A Halo Complex™ formulával ellátott termékek a tisztálkodás során megnyitják a pórusokat, megtisztítják a bőrt a méreganyagoktól és a szennyeződéstől, eltávolítják az elhalt hámsejteket, javítják a bőr hozzáférését az oxigénhez és a vízhez. A termékek felgyorsítják a sejtek regenerációját. Más Dr. Nona termékekkel, pl. az étrend-kiegészítőkkel való egyidejű alkalmazásuk növeli a hatásukat és gyors, látható eredményt hoz.

Szájvíz

Halo-gel tusfürdő

Sampon napi használatra

Ásványi anyagos hajkondicionáló

Holt-tengeri borogatások

A bőr az első védelmi gát, mely megvédi a testünket a káros külső hatásoktól. Az innovatív Halo Complex™ formulán alapuló regeneráló terméksorozat kíméletesen hat a bőrsejtekre, elősegíti a bőr természetes működését és annak serkentését, lassítja az öregedést. A regeneráló terméksorozat helyreállítja a rossz táplálkozási szokások, korral járó elváltozások és külső környezeti hatások okozta bőrkárosodást.

Dinamikus krém

Fürdősók

Solaris testápoló

Regeneráló iszap maszk

Cellulit elleni krém

A bőr megfelelő működése és rugalmassága attól függ, milyen minőségű tápanyagellátásban részesül. Az innovatív tápláló termékcsalád a Halo Complex™ formula által biztosítja a bőr részére a magas minőségű és kellő mennyiségű tápanyagot, vitaminokat, esszenciális olajokat és növényi kivonatokat. Ezen felül a Dr.Nona bőrápolási készítmények napi alkalmazása elősegíti a szervezet egyes rendszereinek megfelelő működését is.

Éjszakai krém

Kéz- és körömápoló

Shea vajas testápoló

Szájbalzsam

Az öregedési folyamat általában jól látható és nehéz elrejteni. Az Anti-Aging termékcsoport a Halo Complex™ formula révén hármas hatást biztosít: hidratálja a bőrt, segít megtartani a nedvességet a sejteken belül és serkenti a mikrokeringést. A krém és balzsam együttes alkalmazása lassítja a bőr öregedési folyamatait, ezáltal lehetővé teszi, hogy tovább élvezhesse a friss és üde megjelenést, hosszú éveken át.

Szemránc balzsam

Solaris regeneráló arckrém

Anti-Aging szérum