Ahhoz, hogy teljes mértékben hasznosulni tudjon a Dr. Nona termékekben megtalálható aktív összetevő, nagyon fontos a bőr megfelelő tisztasága. Ez elősegíti a felszívódást és maximális hasznosulást. A Halo Complex™ formulával ellátott termékek a tisztálkodás során megnyitják a pórusokat, megtisztítják a bőrt a méreganyagoktól és a szennyeződéstől, eltávolítják az elhalt hámsejteket, javítják a bőr hozzáférését az oxigénhez és a vízhez. A termékek felgyorsítják a sejtek regenerációját. Más Dr. Nona termékekkel, pl. az étrend-kiegészítőkkel való egyidejű alkalmazásuk növeli a hatásukat és gyors, látható eredményt hoz.

Szájvíz

Halo-gel tusfürdő

Sampon napi használatra

Ásványi anyagos hajkondicionáló

Holt-tengeri borogatások

Arctisztító tej

A bőr az első védelmi gát, mely megvédi a testünket a káros külső hatásoktól. Az innovatív Halo Complex™ formulán alapuló regeneráló terméksorozat kíméletesen hat a bőrsejtekre, elősegíti a bőr természetes működését és annak serkentését, lassítja az öregedést. A regeneráló terméksorozat helyreállítja a rossz táplálkozási szokások, korral járó elváltozások és külső környezeti hatások okozta bőrkárosodást.

Dinamikus krém

Fürdősók

Solaris testápoló

Regeneráló iszap maszk

A bőr megfelelő működése és rugalmassága attól függ, milyen minőségű tápanyagellátásban részesül. Az innovatív tápláló termékcsalád a Halo Complex™ formula által biztosítja a bőr részére a magas minőségű és kellő mennyiségű tápanyagot, vitaminokat, esszenciális olajokat és növényi kivonatokat. Ezen felül a Dr.Nona bőrápolási készítmények napi alkalmazása elősegíti a szervezet egyes rendszereinek megfelelő működését is.

Éjszakai krém

Kéz- és körömápoló

Shea vajas testápoló

Szájbalzsam

Az öregedési folyamat általában jól látható és nehéz elrejteni. Az Anti-Aging termékcsoport a Halo Complex™ formula révén hármas hatást biztosít: hidratálja a bőrt, segít megtartani a nedvességet a sejteken belül és serkenti a mikrokeringést. A krém és balzsam együttes alkalmazása lassítja a bőr öregedési folyamatait, ezáltal lehetővé teszi, hogy tovább élvezhesse a friss és üde megjelenést, hosszú éveken át.

Szemránc balzsam

Solaris regeneráló arckrém

Anti-Aging szérum

A Lenom Klinika kutatócsoportja Nona Kuchina vezetésével együtt a Dead Sea Laboratory research kutatóival, Tsvi Bentwich professzor vezetésével, aktívan részt vesz a bőrrák gyógyításának kutatásában.

Létrehoztak egy új termékcsaládot a bőrrák megelőzésére és a már meglévő betegség esetén az agresszív kezelés tüneteinek enyhítésére.

Ezt a termékcsaládot a 2019. júniusában megrendezett 7. Orvosi-gyakorlati konferencián mutatták be először hivatalosan, de tesztelés céljából már bizonyos országokban elérhetővé váltak. A tesztek eredménye várakozáson felüli lett.

Bővebb információk itt.

L&R Klubtagsággal további kedvezményt kaphat ezekre a termékekre. Bővebb információk itt.

SHP Nappali arckrém

SHP Éjszakai arckrém

SHP éjszakai krém

SHP Nappali testápoló

SHP nappali testápoló

SHP Éjszakai testápoló

SHP éjszakai testápoló