Solaris regeneráló arckrém

57 Ft(~ 60,7 $)

A Solaris regeneráló arckrém az A vitamin alkalmazásának egy hihetetlenül hatékony módja az arcbőr megfiatalítására, helyreállítására és regenerálására.

Leírás

Ennek a különleges arckrémnek a legfőbb előnye különleges összetételében rejlik, mely egyesíti a Halo Complex™ és az A- vitamin hatását. Az A-vitamin hiánya az egyik legfőbb oka az arcbőr rossz minőségének. Szárazzá, érzékennyé válik, és könnyen megrepedezik. Az A-vitamin legfőképp a vajban, sajtban és tojássárgájában található meg. Manapság ezeket a termékeket magas koleszterin tartalmuk miatt ritkán fogyasztjuk. Ezért kell a hiányzó A-vitamint másképpen is pótolni. A Lenom klinika tudósai által kifejlesztett technológiának köszönhetően a Solaris regeneráló arckrémben az A-vitamin aktív formában van jelen, így az arcbőrt megfelelően táplálja, ellenállóvá, rugalmassá és puhává teszi. Védi a bőrt a rossz időjárással szemben és lassítja az öregedését. Minden bőrtípusra alkalmas.

A Solaris regeneráló arckrém összetételébe tartózó aromaterápiás olajok feltöltik a bőrt energiával és rugalmasságot adnak neki. Rövid időn belül élvezhető az új, rugalmasabb, megfiatalodott bőr látványa.

Felhasználás: vigyen fel egy kevés krémet a megtisztított és enyhén nedves arcbőrre és dekoltázsra, majd finoman masszírozza be.

Hatóanyagok: Halo Complex™, A-vitamin, E-vitamin, jojóba olaj, rózsaolaj, egyéb.

Nem tartalmaz parabént!

Tartalom: 50 ml.

Akalmazás

A Solaris arckrém kozmetikai hatásai:

  • védi az arcbőrt a rossz külső hatásokkal szemben
  • meggátolja a bőr öregedését és petyhüdtségét
  • energiával tölti fel, és rugalmassá teszi az arcbőrt
  • csökkenti a ráncokat
  • meggátolja a bőr kiszáradását, stb.

Cikkek

Érdekelhetnek még…