Éjszakai krém

47 Ft(~ 51,1 $)

A Dr. Nona Éjszakai krém a Holt-tengeri származékok bőrgyógyászati kutatásával, különleges technológiai úton jött létre. Kiválóan táplálja a bőrt. Normalizálja a sav-bázis egyensúlyt, serkenti az anyagcserét és az egyes bőrrétegek különféle funkcióinak működését, segít a bőr megújításában.

Leírás

A Dr. Nona Éjszakai krém a társaság megújult receptúrája alapján a legmodernebb technológia felhasználásával készült. A bőr regenerálódására főként az éjszaka során kerül sor. A biológiai ritmusok megfigyeléssel a tudósok arra kerestek választ, hogy a napszak melyik részében legaktívabbak a bőrsejtek. Arra a következtetésre jutottak, hogy az éjszaka a sejtmetabolizmus legaktívabb időpontja. Hajnali négy óra tájékán a vérkeringés felgyorsul, ez által a kozmetikai készítményben található hatóanyag nagyobb mértékben kerül be a vérkeringésbe és hatása felerősödik, így adva lehetőséget a kollagénszálak megújításával az arc feszességét is visszaadni.

Felhasználás: Este az arctisztítást követően vigyen fel egy kevés krémet a bőrre és ujjai hegyével finoman masszírozza be.

Hatóanyagok:
Halo Complex™ formula, növényi-, mandula-, avokádó- és dióolaj, tengeri alga-, narancs és Ginkgo biloba kivonat, Holt-tengeri só.

Nem tartalmaz parabént!

Tartalom: 50 ml.

Alkalmazás

Az Éjszakai krém kozmetikai hatásai:

  • regenerálja az arcbőrt
  • fiatalos és üde kinézetet ad a bőrnek
  • minden bőrtípusra alkalmas
  • száraz és hámló ekcéma esetén regenerálja a sérült bőrt

Videó

Érdekelhetnek még…