Dr. Nona ajakápoló balzsam

25 Ft(~ 26,6 $)

A Dr. Nona ajakápoló balzsam teljes mértékben megfelel a mai kor követelményeinek, krémes jellegű, könnyű felvinni, és biztosítja az ajkak tápanyagellátását.

Leírás

Gyulladáscsökkentő hatása van, gyógyítja a herpeszt, és megtartja az ajkak nedvességét. A Dr. Nona ajakápoló balzsam kiváló alapozó az ajakrúzs alá. A Halo Complex formulának köszönhetően a bőrön áthatolva antioxidáns hatóanyagokat juttat a szervezetbe, ezáltal serkenti az immunrendszert. Ezen kívül tartalmaz természetes viaszokat is (méhviasz, pálmaviasz), melyek regenerálják és táplálják az ajkakat.

Felhasználási javaslatok

A gyulladásgátló komponensek lehetővé teszik a szájfény használatát nemcsak a szájápolásra és az immunrendszer védelmére, regenerálására és erősítésére, hanem baktériumölő szerként való alkalmazását a bőrön levő különböző horzsolásoknál, vágásoknál, kis sebeknél, valamint a zúzódásoknál, az égési sebeknél, stb. A szájfény hatékony a herpeszes kiütéseknél, beleértve a genitális herpeszt is. Jótékonyan hat a szervezetünk nyálkahártyáira.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Nona ajakápoló balzsam” értékelése elsőként