9.390 FtKosárba rakom

A Sampon gyakori használatra rendkívül hatékony összetevőket tartalmaz, mint például a Halo Complex™ formula, továbbá aloe, kamilla, jojoba, rozmaring, kakukkfű és ylang-ylang kivonat. Ezzel az összetétellel kiváló mosó és hidratáló szer bármilyen típusú hajra.

Ápolja a hajat és a fejbőrt, enyhíti az irritációt és táplálja a hajhagymákat. Rendszeres használatával a sampon helyreállítja a haj elvesztett fényét és javítja minden egyes hajszál rugalmasságát. Ajánlatos kis mennyiségű sampon hozzáadása a sós fürdőkhöz – akár felnőttek, akár gyermekek számára. A mitesszeres bőr esetében naponta 2 alkalommal ajánlatos az arcot lemosni a samponnal. A sampont az egész testre lehet használni felnőtteknek és gyermekeknek is, ugyanis ez egy lúgmentes folyékony tisztálkodószer, mely sminklemosóként is alkalmazható.

A stressz manapság naponta része az életünknek. Paradox módon, mégha tudatosul is bennünk, hogy a szervezetünk ennyire megterhelt, keveset teszünk azért, hogy javítsunk az állapotán. A legtöbben, ha nem érzik jól magukat, bevesznek valamilyen gyógyszert. Van egyszerűbb módja is, hogy támogassa az ellenállóképességét: fürödjön Dr. Nona Fürdősókban és használjon Sampont gyakori használatra. Ez a sampon a biológiailag aktív anyagok forrása, melyek a bőrön keresztül az egész szervezetre jótékony hatással vannak. Az új biotechnológiai eljárásnak köszönhetően, amelyet a sampon gyártásához használnak, sikerült felerősíteni a Halo Complex™ formula hatását a szervezetre. Az Archaebaktérium biomasszája, amelyet a Sampon gyakori használatra tartalmaz, kiváló antioxidáns, és elősegíti a sejtek regenerálódását. Mindezek a pozitív tulajdonságok természetesen nem csökkentik a tisztító hatását. A sampon az egész család számára alkalmas, beleértve a gyerekeket is.

Felhasználás: Kis mennyiségű sampont felvinni a nedves hajra, masszírozó mozdulatokkal bedörzsölni a fejbőrbe és langyos vízzel lemosni. Sükség esetén megismételni.

Hatóanyagok: kamilla és aloé vera kivonat, rozmaring-, jojóba-, kakukkfű- és ylang-ylang olaj, búzaprotein, Halo Complex formula.

Nem tartalmaz parabént!

Tartalom: 300 ml

  • irritáció nélkül mossa a hajat
  • táplálja a hajat és a fejbőrt
  • fényessé és selymessé teszi a hajat
  • mindennapi használatra
  • zsíros és károsodott hajra is tökéletes

A Sampon napi használatra alkalmazható még a fogak tisztítására és fehérítésére (1 csepp a fogkrémre), valamint a szájüreg és fogak betegségeinek hatékony megelőzésére is