25 Ft(~ 26,6 $)Kosárba rakom

A Dr. Nona Szájbalzsam teljes mértékben megfelel a mai kor követelményeinek, krémes jellegű, könnyű felvinni, és biztosítja az ajkak tápanyagellátását. Gyulladáscsökkentő hatása van, gyógyítja a herpeszt, és megtartja az ajkak nedvességét. A Dr. Nona Szájbalzsam kiváló alapozó az ajakrúzs alá. A Halo Complex™ jelenlétének köszönhetően a bőrön áthatolva antioxidáns hatóanyagokat juttat a szervezetbe, ezáltal serkenti az immunrendszert. Ezen kívül tartalmaz természetes viaszokat is (méhviasz, pálmaviasz), melyek regenerálják és táplálják az ajkakat.

Felhasználás: naponta kenje finoman ajkaira.

Hatóanyagok: ricinusolaj, pálma és méhviasz, Halo Complex formula, stb.

 Figyelem! A Halo Complex™ összetevő törékennyé teszi a Szájfényt. Ezért használatakor nagyon finoman kell vele bánni, csak néhány milliméterre tolja ki, majd óvatosan kenje ajkára.

Nem tartalmaz parabént!

Tartalom: 4 ml

A Szájbalzsam kozmetikai hatásán felül a szervezetre is jótékony hatással van. Gyulladásgátló komponensei lehetővé teszik a Szájbalzsam használatát nemcsak a szájápolásra és az immunrendszer védelmére, regenerálására és erősítésére, hanem baktériumölő szerként való alkalmazását a  bőrön levő különböző horzsolásoknál, vágásoknál, kis sebeknél, valamint a zúzódásoknál,  az égési sebeknél, stb. A Szájbalzsam hatékony a herpeszes kiütéseknél, beleértve a genitális herpeszt is. Jótékonyan hat a szervezetünk nyálkahártyáira.