Feminseen

55 Ft(~ 58,7 $)

A Feminseen összetételének köszönhetően természetes úton segít csökkenteni a menopauza tüneteit. A Feminseen szójából kinyert fito-ösztrogént tartalmaz, mely regenerálja, vitalizálja és fiatalítja a szervezetet. Bizonyos esetekben helyreállítja a menstruációs ciklust is.

Leírás

Bizonyos kor felett a nőknél megjelennek a menopauza első tünetei. Ebben az időszakban változások történnek a női szervezetben, mely következtében csökken a női nemi hormonok mennyisége és megszűnik a menstruációs ciklus. A Halo Feminseen azoknak a nőknek ajánlott, akik nem akarnak, vagy egészségügyi okokból nem szedhetnek hormonális készítményt.

Összetételének köszönhetően természetes úton segít csökkenteni a menopauza tüneteit. A Halo Feminseen szójából kinyert fito-ösztrogént tartalmaz, mely regenerálja, vitalizálja és fiatalítja a szervezetet. Bizonyos esetekben helyreállítja a menstruációs ciklust is.

A rendkívül hatékonyH alo Complex formula ötvözése további gyógynövényekkel javítja a vérkeringést, csillapítja az idegrendszert és serkenti az emésztési rendszer működését.

Hatóanyagok: Szójakivonat, egybibés galagonya, mezei katáng, borsmenta, Halo-Complex™ formula.

A Halo Feminseen jellemzői:

  • csökkenti a menopauza tüneteit
  • normalizálja az idegrendszer működését
  • megelőzi a szív- és keringési rendszer betegségeit
  • segít érrendszeri betegségek esetén
  • segíti az emésztőrendszer működését

 Ajánlott napi adag: reggel és este 1 kapszula étkezéskor.

Tartalom: 60 kapszula

Letölthető segédanyag

Halo Feminseen röplap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Feminseen” értékelése elsőként