Blog

Kleopátra csomag

Minden nő életében eljön az idő, amikor igenis megérdemli a luxust. Az igazi kényeztetést. Ezt szem előtt tartva Dr. Nona megalkotott egy egyedi sorszámmal ellátott, limitált kiadású kozmetikai luxuscsomagot a ragyogó, fiatalos és feszes arcbőrért.

A Dr. Nona Kleopátra csomag termékei arcfeszesítő és bőrfiatalító hatással rendelkeznek. A csomagban található termékek nem a meglévő portfólió termékei, hanem egy teljesen új, kifejezetten a bőrfiatalítás és öregedésgátlás céljából megalkotott csodálatos termékek.

Egyedülálló és különleges összetevőinek köszönhetően már az első néhány használat látványos eredményt biztosít.

Parabén mentes termék!

A csomag pontértéke: 250 pont

Fogyasztói ár: 148.250,-

A csomag tartalma:

BŐRHALVÁNYÍTÓ NAPPALI KRÉM

Ez az egyedülálló krém kiegyenlíti a bőr tónusát, hidratálja és ragyogóvá teszi azt. Kiegyensúlyozott összetételének köszönhetően hatékonyan világosítja a pigment foltokat, ezáltal egységessé teszi az arcbőr és a dekoltázs bőrszínét. A krém rendszeres használata fiatalossá, ragyogóvá és üdévé teszi bőrét.

Tartalom: 50 ml

INTENZÍV SZEMRÁNC KRÉM

Egyedi, különleges hatóanyagokat tartalmaz. Megnyugtatja és táplálja a finom szemhéjat és a szem

környékét. A krém hidratálja és frissíti a bőrt, segít eltávolítani a sötét karikákat a szem alatt

és csökkenti a szem körüli ráncokat.

Tartalom: 30 ml

INTENZÍV LIFTING SZÉRUM

Egyedülálló szérum lifting hatással. Már néhány alkalmazás után visszaállítja a bőr fiatalos kinézetét.  Felvitelét követően azonnal kisimítja és ragyogóvá teszi a bőrt. A szérum a bőr felső rétegeit célozza meg,  segíti a bőrsejtek regenerációját és kiegyensúlyozza a bőr tónusát.

Tartalom: 20 ml

0