Blog

Termékösszeállítás korcsoportok szerint – 1. rész

A mai kor legmeghatározóbb tényezője a stressz. Van akit lebetegít, van akit előremozdít, fejlődésre bír. Mindenkire hatással van, nem válogat. Mivel nem vagyunk egyformák, ezért nincs univerzális módszer a stressz kezelésére. De egyvalami közös bennünk, tehetünk ellene. Egy kis odafigyeléssel, egy kis önismerettel felfedhetjük, mi az ami leginkább hatással van ránk, befolyásol, megbetegít. Vajon a külső hatások kötnek gúzsba, legyen az egy munkahelyi, iskolai vagy társadalmi tényező? Vagy a gondolataink, megalapozatlan félelmeink, fóbiáink netán türelmetlenségünk?

Dr. Nona filozófiája a test és az elme stresszel szembeni megerősítése – ezáltal az egészség megőrzése. A stressz elkerülhetetlen, de a szervezetünk megfelelő működésével, annak jó tápanyag ellátásával, mozgással és pozitív gondolkodással a stressz akár jót is hozhat. Motiválhat hogy fejlődjünk, tovább lépjünk, többet akarjunk és egyre jobbak legyünk.

Minden korcsoport más más stresszhelyzettel találja szembe magát. Ezért Dr. Nona különböző korcsoportok részére az alábbi termékeket ajánlja a stresszhelyzetek könnyű kezelésére:

0 - 6 éves korosztály

Az első stressz, amivel egy gyermek találkozik, az a megszületés. Ezért az első és egyben legfontosabb termék a Dr. Nona Fürdősó. Vízben feloldva ugyan azt a kémiai közeget biztosítja, mint a magzatvíz. Ezért fürdetéskor a gyerekek megnyugszanak, jól érzik magukat, ellazulnak.

A Chocoseen minden fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amire egy fejlődő és állandó tanulással leterhelt agynak szüksége van. Épp ezért ideális az óvodások, kisiskolások részére, mivel segíti a koncentrációkészséget és az új dolgok tanulását.

Dinamikus krém – az ujjakra, tenyerekre, talpakra kenve serkenti a szervezetet. A Halo Complex formula gondoskodik az apróságokról. Serkenti a fejlődést és csökkenti a feszültséget, betegségre való hajlamot, hasi görcsöket, stb..

6 - 16 éves korosztály

Ahogy a gyerekek növekednek, úgy a rájuk nehezedő teher is egyre nagyobb. A tanulás, a megfelelési vágy a felnőtté válás, ez mind komoly stresszel jár. A szervezetnek ilyenkor nagy szüksége van a segítségre. A fejlődésben lévő szervezet hajlamosabb a betegségekre, mivel az immunrendszer működése a stressz következtében gyengülhet. Ezért adjunk a gyereknek naponta egy teáskanálnyi Immunseen szirupot. A Halo Complex és a fekete bodza kivonat hatékonyan növeli az ellenálló képességet. Ugyanúgy a tiniknek is fontos erősíteni az immunrendszerüket, hogy elkerüljék a pattanások kialakulását. A Dinamikus krém segít ha sérülés, fáradtság vagy izomfájdalom lép fel.A Chocoseen kakaó pedig nagy segítség az iskolai teljesítményben. Növeli a koncentrációkészséget és serkenti az agy működését. Minden fontos tápanyagot tartalmaz ezért kiválóan táplálja a szervezetet sportos aktivitások után.

16 - 25 éves korosztály

A változatos és egészséges táplálkozás ebben a korban igen nehézkes. A fiatalok gyakran időhiánnyal küzdenek. Vizsgák, sport, szórakozás, társasági élet vagy akár a családalapítás. Nem sok idő jut odafigyelni a helyes étrendre. Viszont ez az időszak is sok stresszel jár. Ezért érdemes kiegészíteni a termékeket Lovseen kapszulával, mely egész napra megfelelő hangulatot és lelki egyensúlyt teremt, és a Dakseen szeletekkel, melyek a helyes hormonális egyensúlyt és a megfelelő energia szintet segítenek fenntartani. A Dinamikus krém továbbra is segítség lehet sérülések, fejfájások vagy egyéb panaszok esetén. A Chocoseen pedig a megfelelő tápanyagellátást és az agy működését segíti.

0