Blog

Termékösszeállítás korcsoportok szerint – 2. rész

Az előző részben a termékcsomagok összetétele legkisebbektől a pályakezdőkig szólt. Nekik általában a tanulás, növekedés, beilleszkedés és a hormonális fejlődés okoz legtöbb stresszhelyzetet. De a kor előrehaladtával már igen komoly kihívásokkal kell nap mint nap megküzdeni. Nézzük, mely termékek ajánlottak az idősebb korosztályok számára, a napi stressz könnyű kezelésére.

25 - 40 éves korosztály

Okseen – erős antioxidáns. Segít helyreállítani a stressz okozta károsodást a szervezetben, javítja az oxigénellátást és növeli az energiát. Lovseen – megszünteti a depressziós állapotot, javítja az agy és a végtagok vérellátását, serkentően hat az egész szervezetre. Ajánlott munkahelyi feszültség esetén. Növeli a libidót, ezért kiválóan alkalmazható potenciazavarok esetén vagy a nemi vágy hiánya esetén. Kifejezetten hangulatjavító. Dinamikus krém –  fáradtság esetén a fülcimpákra kenve serkentően hat az egész szervezetre. Kiválóan alkalmazható gyulladásokra, ízületi panaszokra vagy akár sport baleseteknél. Ha reggel nehezen indul az ébredés, érdemes egy pöttynyi Dinamikus krémmel pontmasszázst végezni a két szemöldök közötti ponton, az orr és a felső ajak közötti ponton és az alsó ajak és az áll közötti ponton. 5 perc elteltével könnyen kipattanunk az ágyból. Gonseen tea – az epeutak és a máj karbantartása talán ebben a korban a legfontosabb. Ebben nagy segítség a Gonseen tea. Továbbá segíti a koncentrációt és nagy mértékben csökkenti a stresszes állapot. Rendszeres fogyasztása segíti a vérnyomás normalizálását.

40 - 60 éves korosztály

Negyven éves kor felett már nem olyan rugalmas a szervezet és hajlamos a problémákat felhalmozni. Nehezebb megfelelően reagálni a stresszhelyzetekre, tovább tart a regenerálás. A prooxidánsok – antioxidánsok egyensúlya felborul, ami az oxidatív stressz kialakulásához vezet. Avagy egyenes út a megbetegedésekhez. Ezért fontos, hogy a szervezetbe megfelelő mennyiségű antioxidáns kerüljön és a már károsodott sejteket mielőbb regeneráljuk. Erre kiválóan alkalmazható az Okseen és a Ravseen. Az előbbi a keringés minőségét javítja, az oxigénellátást a szervezetben, az utóbbi a sejtregenerálást és az anyagcsere folyamatokat. A Gonseen tea frissen tartja az elmét, tisztít és regenerál. A Dinamikus krém a bőröregedést lassítja, serkent és segít különféle panaszok esetén.

60 éves kor felett

A legfontosabb termék ebben a korcsoportban a Goldseen. 60 éves kor felett a szervezetben 60% alacsonyabb a Q10-koenzim szérum szintje a kelleténél. Ezért nagyon fontos a megfelelő mennyiség bevitele étrenddel vagy étrend-kiegészítőkkel, mivel a Q10-koenzim segít a szív- és érrendszer egészséges működésének fenntartásában, továbbá az energiatermeléshez is elengedhetetlen összetevő. A Ravseen feladata a sejtmembrán regenerálása és védelme. Ezen felül az erek rugalmasságának fenntartása és az agy működésének javítása. Ahogy növekedik az életkor úgy növekedik a szükséges mennyiség is. Naponta akár 6 kapszula is szükséges lehet a szervezet állapotától függően. A Gonseen tea a vérnyomást normalizálja, regenerálja és tisztítja a belső szerveket, serkenti az agyműködést. A Dinamikus krém hatásait már ecseteltük. Ebben a korban leginkább a gyulladáscsökkentő és fájdalomcsökkentő hatása a legfontosabb.

A Dr. Nona termékek kiváló segítséget jelentenek a megelőzésben és a regenerálásban. Az ajánlott termékösszeállítást természetesen bármilyen módon lehet variálni. Mindenki a saját szokásait és esetleges egészségügyi problémáit figyelembe véve állíthatja össze saját házi patikáját. Az említett csomagok kiinduló pontnak tökéletesek.

Horváth Szilvia

0