Blog

Új év – új termék

Január 15-től nálunk is megvásárolható a Dr. Nona legújabb terméke a Halo Shea vajas testápoló.

Az új testápoló fő összetevője a karité fa terméséből kinyert Shea vaj. A karité fa vagy más néven Vitellaria paradoxa (v. Butyrospermum parkii) Közép-Afrikában honos, a Sapotaceae családba tartozó fa. Latin megnevezése lefordítva „Az élet fája” jelentéssel bír. A helyi lakosság szent faként tekint rá.

A fa diószerű terméséből tápláló, vajszerű anyag kerül kinyerésre – az úgynevezet Shea vaj (vagy karité vaj). A Shea vaj elsősorban rendkívül jó regeneráló és tápláló tulajdonságai miatt egyedülálló. Az afrikai őslakosok pozitív hatását már igen régóta ismerik és az a hír járja, hogy Kleopátra is nagyon kedvelte fiatalító tulajdonságai miatt.

A shea vajas testápoló a Halo Complex formulával és a Holt-tengeri ásványokkal egyesítve regenerálja az egész testet, ezáltal lassítja az öregedési folyamatokat. A Dr. Nona Halo Shea vajas testápoló az említett shea vajon kívül tartalmaz még E vitamint, mangó vajat és napraforgómag olajat is, hogy biztosítva legyen az összes bőrréteg intenzív tápanyagellátása és ápolása. A mangó vaj regenerálja a bőrt és védi a káros UV sugaraktól, a napraforgómag olaj serkenti a bőr vérkeringését és segíti a bőr regenerálódását akné, ekcéma, pikkelysömör vagy egyéb bőrbetegség esetén.

A Shea vaj elsősorban a bőrtáplálást és hidratálást biztosítja a száraz, irritált bőr részére. Antioxidáns anyagokban gazdag, melyek serkentik a bőrsejtek mikrocirkulációját, továbbá védik a bőrt a káros külső hatásokkal szemben, mint a szél, eső, fagy vagy az erős napsütés (természetes 3-6 SPF erősségű védőfaktorral rendelkezik).

A Shea vaj elengedhetetlen a kéz, talpak és könyök száraz, repedezett bőrének ápolásában. Mélyen a bőrbe jutva fejti ki tápláló, hidratáló hatását, nagyszerűen alkalmazható borotválkozás vagy gyantázás után a bőr megnyugtatására.

Mint ahogyan azt már megszoktuk a Dr. Nona termékeknél, ez a krém is rendkívül sokoldalú. Használható például hajkondicionálóként is, nagyon száraz, töredezett hajra, vagy akár télen ajakápoló balzsamként.

Az új termék megjelenésében is más, mint a megszokott kiszerelés. Az elegáns tégelyben egy rendkívül kellemes illatú, könnyed állagú, jól kenhető krém található. Hamar felszívódik, nem hagy zsíros nyomot és hamar selymessé, puhává teszi a bőrt.

A hétköznapi bőrápoláson kívül rendkívül jól alkalmazható főleg hámlásos, száraz bőrfelülettel járó bőrbetegségek kezelésénél. Ilyenkor érdemes a Fáza-3 kapszulákkal kiegészíteni a kúrát.

A termék 200 ml kiszerelésben kapható.

Pontértéke: 22 pont

Fogyasztói ára: 13050 Ft

0
Slide thumbnail

Szabadság miatt az iroda szeptember 23-tól 29-ig zárva lesz. Ez idő alatt a csomagküldés is szünetel. A beérkezett megrendeléseket leghamarabb szeptember 30-án küldjük.