Blog

Halo Imunseen és Halo Gyseen

A Dr. Nona termékek portfóliója ebben az évbem már a második új termékkel bővült. A Halo Gyseent követően, mely elsődlegesen a vércukorszint normalizálására szolgál, megérkezett a Halo Imunseen is. A Dr. Nona termékekre jellemző széleskörű hatás mindkét termék esetében ugyanúgy megvan.

A Halo Gyseen a vércukorszint beállítására, a hasnyálmirigy regenerálására és az inzulin megfelelő hasznosulására szolgál legfőképp. De összetevőinek köszönhetően serkenti az immunrendszert, helyreállítja az anyagcsere folyamatokat, megszünteti a gyulladásos folyamatokat, csökkenti a vérnyomást és a koleszterin szintet, gyógyítja a fekélyeket, féregűző hatású, de nagyszerű afrodiziákum is. Mindezt és még sok más tud a nagyszerű Halo Complex formula és a csodálatos gyógynövényeknek köszönhetően. Az egyes összetevők külön külön is nagyon erős hatással vannak a szervezetre, együtt alkalmazva egy készítményben ezt a hatást kölcsönösen felerősítik.

A Halo Imunseen egy erős immunserkentő szer. Hatása azonos az Okseen kapszulákkal. Elsődleges funkciója az influenza és egyéb fertőzéses megbetegedések megelőzése, betegség esetén pedig a gyógyulási folyamat felgyorsítása. Rövid, 5-7 napig tartó kúrák javasoltak. Ideális azok számára, akik nem tudják lenyelni a kapszulát. Csökkenti a gyulladást, gyógyítja a gyomorfekélyt a gyomorhurutot. Stressz és kiégés esetén is javallott, energiával tölti fel a szervezetet. Külsőleg is alkalmazható, Solarissal együtt kikeverve sebekre, vagy akár az aranyér kezelésére. Javítja az anyagcserét, csökkenti az étvágyat. A Halo Imunseen egy sokoldalú, gyors segítség bármilyen panasz esetén.

0