Blog

Mit árul el az arcod?

Patofiziognómia – külön tudományág, amely az arcon megjelenő külső jelek értelmezésével foglalkozik a betegségek biztos és gyors megállapítására.
Az arcbőrön megjelenő különféle elváltozások, mint például a ráncok, duzzanatok, foltok, elszíneződések stb., a szervezet valamilyen zavarára utalnak. A szervezet ily módon jelzi, hogy baj van.
Ha rendszeresen ellenőrizzük arcbőrünket, akkor időben észleljük az apró elváltozások által jelzett egyensúly hiányt és megelőzhetjük a betegség kialakulását. Megfelelő étrend-kiegészítővel és helyes táplálkozással visszaállíthatjuk a szervezet helyes működését. Erre a célra a Dr. Nona termékcsalád, hatásmechanizmusának köszönhetően, tökéletesen megfelel. Egyedülálló összetevőjének köszönhetően sejt szinten tisztítja, regenerálja és táplálja a szervezetet.

Íme, néhány figyelmeztető jel:

1. Erőteljesebb szőrzet az ajkak felett és az állon férfihormon túltermelésre utal. Kisebb panasz esetén ez könnyen kezelhető étrend-kiegészítőkkel pl. Fáza-3, Dakseen, Gonseen tea. Viszont, ha elhanyagoljuk, akkor komolyabb betegség kialakulásához vezethet, amikor már gyógyszeres kezelés szükséges.

2. A durva és száraz bőr a pajzsmirigy alulműködésére utalhat. A Dr. Nona kozmetikumokkal gyorsan helyreállítható a bőr megjelenése, pl. Iszap maszk, Éjszakai tápláló krém, Arctej. Azonban a külső megjelenést a belső állapot befolyásolja, ezért fontos, hogy belsőleg is kezeljük a problémát. Ebben az esetben komplexen kell a termékeket alkalmazni. A Holt-tengeri ásványok, gyógynövények és a Halo Complex formula segít helyreállítani a belső egyensúlyt és normalizálni a pajzsmirigyműködést. Ajánlott termékek: Gonseen tea, Fáza-3 kapszulák, Dakseen szeletek.

3. Ha a bőr kívülről egészségesnek tűnik, de belülről szúró, viszkető érzésünk van, az májgyulladást vagy vérszegénységet jelezhet. Ilyen esetekben érdemes tesztet végeztetni. Azonban tudni kell, hogy a tesztek csak a már kialakult betegséget mutatják, míg az arcdiagnosztika a folyamat kezdődő szakaszát jelzi. Ezért ilyen esetben a tisztítás és regenerálás nagyon fontos. Ajánlott termékek: Gonseen tea, Okseen kapszulák és tetszés szerint valamelyik a sejttápláló készítményekből: Soupseen, Chocoseen vagy Dakseen. A komplex kezelés érdekében érdemes kiegészíteni Dr. Nona kozmetikai termékkel: pl. Fürdősók, Solaris testápoló, Iszap maszk (a máj tájékára), stb.

4. Szájzugi berepedés vitaminhiányra vagy gyomorpanaszokra utalhat. Ajánlott termékek: Dr. Nona szájvíz, Soupseen leves vagy Chocoseen kakaó és az érintett területre Dr. Nona szájfény.

Vizsgáld meg a képen jelzett területek szerint az arcodat. Rendszeresen. Mert a szervezetnek szüksége van rá, hogy odafigyeljünk jelzéseire. Vegyük észre mielőbb az apró elváltozásokat és tegyünk azért, hogy külsőleg és belsőleg harmóniában legyünk. Ebben nagyszerű segítséget nyújt a fantasztikus a Dr. Nona termékcsalád. Tisztít, regenerál és segít megelőzni a betegségek kialakulását. Ezt igazolja a klinikai gyakorlat, hét orvosi-gyakorlati konferencia és a sok-sok elégedett felhasználó!

(forrás: Natalia Samarec)

0