Blog

Márk és a Bariseen szirup

Márk egyévesen kezdett a bölcsődében. Korainak találtuk, de munkába kellett állnunk. Aggódtunk, hiszen minden közösségben gyorsan terjednek a vírusos betgségek, a nátha, influenza.

Első héten 4 napot, a második héten 3, a harmadik héten 2 napot töltött a bölcsiben, mert jöttek a bajok. Na ekkor bevetettük a BARISEENT, az immunerősítőt, a légúti panaszokat is megszüntető, cukormentes, mégis nagyon kellemes csodát. Lassan fél éve jár kisfiunk a bölcsődébe és már két heteket is ” lehúzunk” a gyerekek között. Szerencsére a doktor nénink nagy ismerője a dr NONA készítményeknek, így vele konzultálva még használjuk fürdetéskor a Holt- tengeri sókat,  popsira a BODY TONING LOTION testápolót -soha semmi kiütés nem volt – és  DINAMIKUS krémet teszünk hőemelkedés esetén a kicsi tenyerére, talpacskáira.

Bátran és nyugodtan haználjuk ezeket  a szereket, mert természetes komponenseket, vitaminokat, HOLT-TENGERI SÓkat tartalmaznak és megtapasztaltuk jótékony hatásukat. Ezek mostantól ott vannak kisgyerekünk házipatikájában.

Andrea – 061/215 30 94

0

You must be logged in to post a comment.