Bizonyára Te is szereted megismerni mások véleményét és tapasztalatát, ha új terméket szeretnél kipróbálni. Ha már saját magadon tapasztaltad a Dr. Nona termékek csodálatos hatását, akkor oszd meg kérlek ezt az olvasókkal is.

Írd meg emailban, küldd el az [email protected] címre, vagy add le az irodában. Segítséged köszönöm.

 


A „csodatévő” Gonseen tea

Amikor először találkoztam a Gonseen tea sokoldalú felhasználásáról szóló leírással, majd a különböző előadásokon hallottam jótékony hatásairól éreztem, hogy segíteni fog addig megoldhatatlan problémáimon.
Több, mint 25 éves próbálkozásom ellenére nem tudtam megszabadulni pikkelysömörös plakkjaimtól, ezért még különlegesebb elvárásaim voltak minden új terápiával kapcsolatban.
A tea rendszeres fogyasztása meghozta a várva várt eredményt, sőt a többi Nona termék kipróbálása, majd együttes használata nemcsak tünetmentessé tett, de teljesen kigyógyított betegségemből. Arra még én sem mertem gondolni, hogy a több évtizedes dohányzásról …

0 comments

Óceán sampon

Fodrászhoz hetente járok, időnként festetek, melíroztatok. Jelentkezett a fejbőrömön több vörös, égő folt, viszkető érzéssel. Éva barátnőm több gyógynövényes sampont ajánlott, én azonnal  Dr. NONA samponjára mondtam igent, mert tudtam, hogy bőrproblémákra a HOLT TENGER vize évezredek óta a leghatékonyabb szer. Elkezdtem használni a sampont és csodák csodája, már az első alkalommal megnyugvás töltött el, mert sem viszketés, sem égő érzés nincsen.
Nekem ez az első termék a doktornő készítményei közül, de ezek után kíváncsi lettem a többi gyógytermékére is. …

0 comments

A csodálatos Dinamikus hidratálókrém

Ha egy hosszú utazásra egyetlen NONA terméket vihetnék csak magammal, azonnal a DINAMIKUS KRÉMET tenném a csomagomba. Miért is?
4-5 év alatt volt alkalmam megismerni mire képes ez a szer. Ha túl szaporán vert a szívem, ha a torkom fájt, ha hidegrázásom volt, ha a nyaralóhelyre megérkezvén megrándult a derekam, ehhez a krémhez nyúltam, ez oldotta meg a problémámat.
De honnan ez a sokoldalú segítség?
Ha megnézzük az összetevőket kiderül, hogy a HOLT TENGER ásványai mellett sok aromás komponenst tartalmaz. …

0 comments

Márk és a Bariseen szirup

Márk egyévesen kezdett a bölcsődében. Korainak találtuk, de munkába kellett állnunk. Aggódtunk, hiszen minden közösségben gyorsan terjednek a vírusos betgségek, a nátha, influenza.
Első héten 4 napot, a második héten 3, a harmadik héten 2 napot töltött a bölcsiben, mert jöttek a bajok. Na ekkor bevetettük a BARISEENT, az immunerősítőt, a légúti panaszokat is megszüntető, cukormentes, mégis nagyon kellemes csodát. Lassan fél éve jár kisfiunk a bölcsődébe és már két heteket is ” lehúzunk” a gyerekek között. Szerencsére a doktor …

0 comments