Blog

Vitaminok a Dr. Nona étrend-kiegészítőkben

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-image-young-woman-cooking-vitamins-minerals-image29459456Ismert tény, hogy a vitaminok hiánya komoly egészségügyi problémákat tud okozni az emberi szervezetben. Az is ismert tény, hogy a mai életmódnak köszönhetően, egyre kevesebb tiszta vitaminforrás áll rendelkezésre. Mára már elterjedt  dolog, hogy vitaminkészítményekkel pótoljuk a hiányt.

De vajon szánunk e rá megfelelő időt, hogy kiderítsük, a készítmény szintetikus, vagy természetes vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz? Vajon a hatóanyagok megfelelő arányban vannak?

Hiszen a természet úgy alkotta meg a vitaminokat, hogy a vitaminforrásokban a vitamin működéséhez szükséges ásványi anyag is megtalálható. Minden a megfelelő arányban.

Erre a természetes összhangra alapozta Dr. Nona Kuchina kutatását, mikor létrehozta a Bioorganikus ásványi komplexumot (BOMC™). Ennek az egyedi molekulának köszönhetően a termékekben található minden vitamin és ásványi anyag hasznosulni tud a szervezetben, mivel a komplexum tartalmazza azokat a fontos összetevőket, melyekre a felszívódás során szükség van.

Az alábbi táblázat áttekintést ad a Dr. Nona étrend-kiegészítőkben található vitaminokról:

VITAMINOK A DR-NONA ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKBEN

0