Blog

Vitamin és energiakoktél – GOLDSEEN

Goldseen

A koenzim Ultrasome Q10  és a  Bio-organikus ásványi komplexumnak köszönhetően a Goldseen kiemelkedik a jelenleg elérhető koenzim Q10-et tartalmazó készítmények közül. A benne megtalálható Ultrasome Q10 ötször hatékonyabb a szokásos Q10-nél.

A „Goldseen”  – egy természetes készítmény. Vitaminokat, bio-organikus ásványi komplexumot és regeneráló hatású „Ultrasome Q10” koenzimet tartalmaz. Továbbá természetes kémiai reakciókat beindító és a sejtek megújulását segítő mikroelemeket mint például a cink, mangán és szelén.

Az „Ultrasome Q-10” koenzim részt vesz az ATF szintézisében, mivel beindítja az energiatermelés folyamatát és növeli a szervezet energiatartalékait.

Az adott koenzim jelenléte a mitokondriumokban a szervezet energiatermelési folyamatainak szükséges feltétele. Ezenkívül az „Ultra-some Q-10” koenzim erősíti  más enzimek hatását és antioxidáns hatással rendelkezik. Az „Ultra-some Q-10” koenzim szintézise a májban történik meg. Emellett ennek az enzimnek a legnagyobb mennyiségét az állati eredetű élelmiszertermékek tartalmazzák – olyanok, mint hús, máj, szív, stb. Éppen ezek a termékek ellenjavallottak a magas koleszterinszinttel, ateroszklerózissal, anyagcsere zavarokkal és más betegségekkel szenvedő emberek számára. Az ilyen emberek szorulnak leginkább az „Ultra-some Q-10” koenzim a szervezetbe már szintetizált formában történő bejuttatására.

Ez a szív- és keringési betegségek, az ateroszklerózis és szövődményei – különösen a hipertónia esetében – megelőzésére; a fogínysorvadás kezelésére; a súlycsökkentő programokban történő használatra (a hatás a szervezet energiái és anyagcsere-folyamatainak gyorsítása révén alakul ki); az öregedési folyamatok lassítására; az aszténiás szindróma (erőtlenség) és krónikus fáradtság szindrómájának megelőzésére az immunrendszer és a szervezet adaptációs reakcióinak serkentésére szolgáló legjobb természetes szer.

Ajánlott adag: napi 1 kapszula reggel.

Tartalom: 60 kapszula

 

0

You must be logged in to post a comment.